Seuraa 
Viestejä45973

Suhteellisen helppoa USA:han on ilmoittanut, ettei se kerta kaikkiaan voi sietää ydinaseella aseistettua Irania! Joten jonkun pitäisi hieman "hjelppiä" Irania tässä hommassa. Miksei vaikkapa Venäjän, Kiinan ja Israelin? Eikö ole näiden mahtien edun mukaista nähdä alati heikkenevä USA? Israelhan hyötyy tästä selvästi! USA on länsi ja edustaa näin yleisesti ottaen kaikkia länsimaita, ja ne ovat ilmoittaneet, etteivät nekään tule sallimaan ydinaseella aseistettua Irania. Joten, ydinaseistettu Iran merkitsee suur-sotaa Lähi-Idässä. Ja mikä paremmin sopisikaan heikentämään länttä, mikä merkitsee lisää pelivaraa mm Israelille ja Kiinalle

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

No niin Ilkka alias TT eiköhän olis aika taas ottaa ne lääkkeet.
Siinä hilkulla ettei mopo lähde käsistä!

...... Jihaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhdysvallat on sotinut koko historiansa aijan, eikä se ole heikentynyt tiettävästi kertaakaan. Aina Jenkit ovat kaivaneeet rikkaudet vihollisen maaperästä ja vastineeksi jättänyt ihmislihaa -ja luita niiden tilalle.

Mutta mikä on USAn sotaisin osavaltio?

Ketkä intoilee eniten sodan perään??

Kun Iran niin kovin haluaa ydinasetta,
miksei USA anna sille ???

Vaikkapa parisataa tasaisesti
levitettynä

Ydinaseistettu Iran merkitsee vähintäänkin Israelin ydiniskua maahan. Vihaat Yhdysvaltoja, mutta toivot silti näköjään Iranin ydintuhoa. Miten kuvittelit Iranin ydinaseen heikentävän USA:ta? Iran ei ole uhka ainoastaan lännelle, nimittäin Iranin agressiivinen politiikka ja vaikka SA:n valloittaminen sotisivat myös Venäjän & Kiinan intressejä vastaan. Venäjä tosin on omaa suurvalta-asemaansa pönkittänyt jo USA:ta vastaan siirtämällä Saddamin aseet Syyriaan ja luovuttamlla tälle tiedustelutietoa ennen sotaa.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä44171
Toinen tuleminen
Ja mikä paremmin sopisikaan heikentämään länttä, mikä merkitsee lisää pelivaraa mm Israelille ja Kiinalle

Siis häh? Israelilaiset ovat varmaan enemmän kuin kiitollisia, että alueella häärivä vahva USA kerää omille niskoilleen osan islamilaisten raivosta. Vaikka Israelilla onkin sotilaallinen ylivoima, muutama sata miljoonaa raivoon lietsottua muslimia rajojen ympärillä ei tee israelilaisten elämää mukavaksi. Samoin Eurooppalaisille on suuri helpotus, että Israel ja USA hoitavat Lähi-idässä suuren saatanan virkaa. Muuten islamilaiset olisivat epäilemättä ärhentelemässä Euroopan rajoilla.

Eiköhän Iran se pomminsa hanki ja maailma jatka samalla mallilla. Tosiasiassa ydinpommi on vain Iranin johdon keino levittää propagandaa omalle kansalle, niin kuin muillakin ydinasekehitysmailla. Sotilaallista merkitystä muutamalla ydinaseella ei käytännössä ole. Jo uhkaukseksi tulkittava jutustelu ydinaseen käytöstä Israelia tai USAa vastaan tietäisi mullaheille pikaista siirtoa 72 oikuttelevan teinitytön holhoojaksi, ja he todellakin tietävät asian paremmin kuin hyvin.

Toinen tuleminen
Joten jonkun pitäisi hieman "hjelppiä" Irania tässä hommassa. Miksei vaikkapa Venäjän, Kiinan ja Israelin? Eikö ole näiden mahtien edun mukaista nähdä alati heikkenevä USA?

USA on Israelin suurin tukija. Ei ole Israelin edun mukaista nähdä USA:n heikkenevän. Ja muutenkaan ennen lemmikkikoirani kusee viiniä kuin Israel auttaa Irania ydinaseen kehittelyssä. Ja ei se USA siitä heikkene. Ärsyyntyy vain.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat