Seuraa 
Viestejä45973

Uutisissa on puhetta universumin iästä.

Nyt mitattu suoraan etäisyys ja ikä heittäisi oliko se 15 %.

Tämä heitto perustuu siihen, että energia-aaltojen nopeus vaihtelee galaksien välisessä tyhjyydessä.

Fotonitkin laajenevat ja avautuvat energia-aaltoina, joilla ne tönivät edellä meneville nopeampaa ja nopeampaa vauhtia.

Kaikista kohteista lähtee aina vain energisempiä energia-aaltoja, mutta jos kohteesta lähtee koko ajan suhteellisesti energisempää energiaa, niin silloin takana tulevat saavat edellä menevät palamaan/räjähtämään niin että tämän energia-aallon vauhti kiihtyy nopeammin kuin jonkun toisen, jonka lähtevien aaltojen energian tiheys ei kasva niin nopeasti.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Kefeidithän ovat kirkkaita kohteita.

Niistä pitää avautua suhteellisesti ehkäpä juuri tuon 15 % enemmän tiheämpiä energia-aaltoja kuin tavan kohteista, joista myös avautuu koko ajan tiheämpiä ja tiheämpiä energia-aaltoja.

Näin kefeideistä avautuvat energia-aallot saavat kiihdytettyä edellä menevien aaltojen vauhtia enemmän galaksien välisessä tyhjyydessä.

Kun ne saapuvat linnunradan galaksiin ja liikuvat kohti aurinkoa, ne alkavat palaa etuosastaan kun hankautuvat auringosta avautuneista fotoneista avautuneisiin energia-aaltoihin ja silloin näiden energia-aaltojen vauhti sopeutuu kyseisen tilan valonnopeuteen.

Toisaalta voi olla niinkin, että kefeideistä avautuvat energia-aalloissa olevat fotonit ovat sen verran energisiä, että ne eivät jaksa kiihdyttää edellä menevien aaltojen vauhtia yhtä paljon kuin tavan tähtien energia-aallot, mutta toisaalta auringosta avautuvat energia-aallot eivät myöskään hidasta niiden vauhtia yhtä paljon kuin tavan tähtien, jolloin niiden nopeus vastaa kyseisen tilan valonnopeutta.

Savor

;):)

Nopee. Sorry kesti näin kauan vastata sun nopeeseen. Joo ihan kiva poika oot. Tuu meille. Harrastetaan Lapsipoikapainia. Haittaako jos oon jo täysikäinen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minun universumini on parinkymmenen vuoden ikäinen. Loppurysäys tulee seuraavan sadan vuoden sisällä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat