Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Peräaukkohan on sekä naisilla että miehillä erogeenistä aluetta ja siksi myös kakkoshädällä käyminen tuntuu tietyllä tavalla jopa seksuaalisesti hyvältä. Miksi asia on näin? Biologisesti ajateltuna eihän mielihyvän tunnetta tarvitsisi olla ikäänkuin palkkiona suoritetusta toimenpiteestä, kyllä kai uloste tulee ulos vaikka väkisin kun suoli on tarpeeksi täynnä. Vai kannustaako se käymään kakalla säännöllisesti? Mikä tarkoitus persauksen tuntohermoilla on evoluution kannalta? Voiko anaaliseksillä olla jotain merkitystä lajin säilymisessä?

Sivut

Kommentit (49)

Tuntuisi tyhmältä kakata ilman "nautintoa". Tottumusta? Joo, mutta mitä haittaakaan siitä on että tulee nautintoa (Haluaisi kakata useammin ja väärissä tilanteissa?). Voihan olla paljon sattumaakin, että tällainen ominaisuus on jäänyt. Vai onko turhia nautintoja. Kuluttaako se nautintovälittäjäaineita vai kenties turruttaa? Jos kaikesta saisi tyydytystä, tyydytettävä voisi jäädä epäselväksi ja kuolema olisi lähempänä.

Ja onhan kakkaamisesta hyötyä vaikka jos on lähdössä pakoon mutta en tiedä tuleeko silloin nautintoa.
Suolen tyhjentäminen viime hetkellä ei varmastikaan ole paras vaihtoehto. Tulee paksusuolisyöpää ja mitä lie. Voihan käydä hassusti että tukos ei lähdekään.
Tarve kakata siis syntyisi kivusta. Suolien paineenmittaus ei kuitenkaan ehkä yksistään riittäisi. Kakkaamisen tarpeeseen vaikuttaa varmaan sekin, tunteeko syöneensä tarpeeksi, ja tietenkin se halu..

Voisiko anaaliseksi korvata kondomin, ettei tulisi liikaa väkeä maailmaan, siis ihan heteroseksissä? Kuulostaa hyvältä, mutta täytyisi saada tietoa, onko anaaliseksi yleistäkin. Vai onko se homoudelle porsaanreikä?

Kyllähän ihminen palkitsee syömisestäkin itseään, vaikka syöminenkin on palkkio. Nautintohan ei tule suoraan ruoan eheyttävistä vaikutuksista, vaan sitä vahvistetaan.

psekulointia

Taitaa olla lähinnä se paineen aleneminen ja pitkään supistuneina olleiden sulkijalihasten rentoutuminen, joka paskomisen yhteydessä aiheuttaa mielihyvää.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14235
Liittynyt23.6.2005

Kieltämättä se kakki hieroo siinä matkalla eturauhasta. Siihenhän anaaliseksi ja miesten dildottaminenkin perustuu. Naiset eivät anatomisesta syystä voi nauttia peppuseksistä yhtä paljon kuin miehet.

Uskoisin, että homostelijoiden esiintyminen on evoluution kirjon ohella riippuvaista myös tietyistä suojaavista geeneistä. Joitainhan on jo löydetty, muistaakseni.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Neonomide
"Kieltämättä se kakki hieroo siinä matkalla eturauhasta. Siihenhän anaaliseksi ja miesten dildottaminenkin perustuu. Naiset eivät anatomisesta syystä voi nauttia peppuseksistä yhtä paljon kuin miehet."

Tyydyn tällä kertaa todellisen asiantuntijan tiedotteeseen, vilpittömästi.

Ilmeisesti homoseksuaaliset ihmiset ovat ymmärtäneet väärin hyvän olon tunteen, jonka luonto on suonut ihmisille sen välttämättömyyden takia.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14235
Liittynyt23.6.2005
progressive
miten naiset ei voi nauttia anatomisesti niin.. tai siis mikä aiheuttaa sen. eikö kosketus johdu oikeaan paikkaan?

Koska naisilla ei edelleenkään ole sitä eturauhasta. Jotkut miehet saavat orgasmin pelkällä eturauhasen stimulaatiolla. Homoudella ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Piilohomoja kaikki ihmiset. Miksei mies ottaisi kikulia pyllyynsä, kun se tykkää jootin vääntämisestä ulos päin?

Itse tyydyn paskomaan ja jätän ne hinttailut muille tiede-palstalaisille.

Tuota. Jotkut naisethan saavat orgasmeja anaaliseksistä, vaikka eivät normaaliyhdynnästä saakaan.

Mitä eturauhasen hieromiseen peräsuolen kautta tulee, niin eihän eturauhanen ole siellä päinkään? Voitte vaikka katsoa jostain biologiankirjasta sivulta päin kuvattua poikkileikkausta miehen lisääntymisvälineistä ja todeta, että aika väkivaltaisesti saa peräsuolta venyttää, jos haluaa sen kautta sorkkia eturauhasta. Tosin eturauhanenhan turpoaa seksuaalisen kiihottumisen aikana, joten ehkä tuo on mahdollista.

Minä taas naisena tiedän, että emätin ja peräsuoli kulkevat ihan vieri viertä, ja peniksen työntäminen peräsuoleen stimuloi mukavasti myös emättimen takaseinämiä. Nämä kaksi putkea ovat niin lähekkäin, että kakkahätäisenä voi pökäleen tuntea emättimen kautta pullistumana. Anteeksi epäsofistikoituneet jutut.

Varsinkin muutaman päivän ummetuksen jälkeen on varsin nautinnollista vääntää kunnon tortut. Rakkaalla neekerilapsellahan on useita nimiä. Tulee heti mieleen jööti, python ja köntsä. Voisi oikeastaan kerätä listan.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005
Scylla

Mitä eturauhasen hieromiseen peräsuolen kautta tulee, niin eihän eturauhanen ole siellä päinkään? Voitte vaikka katsoa jostain biologiankirjasta sivulta päin kuvattua poikkileikkausta miehen lisääntymisvälineistä ja todeta, että aika väkivaltaisesti saa peräsuolta venyttää, jos haluaa sen kautta sorkkia eturauhasta.

Tuota... Miksi sitten eturauhasen tutkiminen tapahtuu peräsuolen kautta?

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Teidän täytyisi "kilauttaa kaverille" ja kysyä, ehdokkaita olisi: M Bjustrom, Sillanpää, Juha Fhör, Marco Ratsastaja poju, Elton John, Paavi pius XVIII, Jeesus, Bill Gate, Harry Potter...

Kyllä niistä joku osaa antaa suolen tyhjentävän vastauksen

Pikku Gen
Tuota... Miksi sitten eturauhasen tutkiminen tapahtuu peräsuolen kautta?

Hmm, en tiedä. Millä tavalla sitä tutkitaan sieltä? Jossain dokumentissa eturauhaskasvainta leikattiin virtsaputken kautta.

Scylla
Pikku Gen
Tuota... Miksi sitten eturauhasen tutkiminen tapahtuu peräsuolen kautta?Hmm, en tiedä. Millä tavalla sitä tutkitaan sieltä? Jossain dokumentissa eturauhaskasvainta leikattiin virtsaputken kautta.

No lääkäri vetäisee kumihanskan käteen ja työntää pari sormea potilaan anaaliin ja tunnustelee eturauhasta sormin painelemalla. Erektio ei käsittääkseni ole kovin harvinainen tässä tilanteessa. Ja kuulemma aktin aikana eturauhasta peräaukon kautta painamalla voi saada suurempaa seksuaalista nautintoa.
Tarkemmat tutkimukset (jos lääkäri jotain epänormaalia löysi) tehdään sitten ihan muilla menetelmillä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat