Seuraa 
Viestejä45973

Ylin taso:
Olet valaistunut ja saapunut nirvanaan. Ota pullakahvia ja liity muiden munkkien seuraan.
Sinulla ei ole tarvetta kirjoittaa palstalle eikä edes käydä siellä. Sinulle kaikki on selvää, maailma on yhtä ja kosmos on
sulla henkisesti hanskassa.

Toiseksi ylin taso:
Olet hyvin oppinut, vaikuttavaa. Sinun ei tarvitse kommentoida mitään tälle palstalle, mutta olet kuitenkin jäänyt koukkuun kahden maailman välille, koska seuraat ahkerasti palstaa. Sinulla on nyt hyvä sauma kehittyä, joten menes rakentamaan japanilainen teehuone ja istu zazenissa kunnes unohdat koko foorumin.

Hyville raiteilla – taso:

Puhut jänniä juttuja muiden ihmisten kanssa etkä provosoidu koskaan, vaikka saatatkin emotioillasi lämmittää koko naapurikorttelia – valitettavasti tämä ei kumppaniasi lämmitä. Sinun täytyy keskittyä välillä kumppaniisi, kakaroihisi ja muuhun vastaavaan, jotta löytäisit elämääsi tasapainoa, jos et omaa mitään edellä mainittua, niin nyt olisi hyvä rako hankkia niitä.

Kehitystä kaipaava – taso:
Sie vedät välille ronskia läppää, mutta periaatteessa olet reilu mies. Joskus saatat suuttua, mutta yleensä pehmeä teddykarhu näyttösi päällä saa sydämesi raukeamaan rakkaudesta. Joskus kun suutut jollekin kommentille, niin teddykarhu roikkuu hirressä silmät puhkottuina. Ainakin sinulla on varaa ostaa uusi, vai onko?

Kaukana raiteista – taso:
Sä oot suistunut pois raiteilta kokonaan jonkun elämäsi kolhun takia. Se oli varmaan elämäsi kompastuskivi ja nyt nilkka nyrjähti pahasti. Sä provoilet ja suutut sekä punaiseksi muutut. Sulla on vaikee toi ohimosuoni, koska se voi ryöpytä koska tahansa ulos. Koita hillitä itseäsi, laske vaikka kymmeneen. Joogaa aina välillä kun ootat, et joku kommentoi sun asiattomuuksiin, mutta älä kramppaa, koska sitä meidän vakuutus ei korvaa.

Toivoton tapaus:
Sun elämäs pyörii koneen ääressä. Sä oot suututtanut kaikk ihmiset ja saanut bannia jokasesta foorumista. Sun gimmafrendikin anto sulle bannia eikä antanut sen jälkeen koskaan. Siks sä jätitkin sen. Foorumi oli tärkeempi ja nyt sä oot sen ääressä kunnes saat bannia – muuten sä piirtelet söpöjä animetyttöjä ja leikit naapurin lasten kanssa hippaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat