Seuraa 
Viestejä45973

Olemmeko kaikki yhtä ja samaa energiaa eli luojaa eli älykästä suunnittelijaa.

Sen minkä teemme toisillemme, teemme itsellemme.

Sen minkä annamme toisillemme, annamme itsellemme.

Tulen todistamaan väitteeni.

Nykyinen fysiikka ei vielä ymmärrä miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

Maailmankaikkeus toimii oikeasti yhden yksinkertaisen periaatteen mukaisesti.

Yhden yksinkertaisen periaatteen mukaan kaikki energia pyrkii avautumaan vähemmän tiheäksi energiaksi tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Avautuminen voidaan kuvata esim. palamiseksi tai räjähtämiseksi tai laajenemiseksi.

Energian liike syntyy paineen takia, koska pallomaisen energiakeskittymän keskellä on aina kovempi paine kuin sen pinnalla, jossa oleva energia pääsee avautumaan helpommin, koska keskittymässä oleva paine työntää keskittymän kaikkea energiaa poispäin keskittymän keskustasta.

Keskittymän keskustaan syntyvä paine perustuu siihen, että kaikki keskittymän energia pyrkii avautumaan/laajenemaan joka suuntaan, mutta kohti keskustaa energia ei sovi laajenemaan ja näin kaiken energian liike on poispäin keskittymän keskustasta, jossa oleva paine saa kaiken energian työntymään poispäin keskittymän keskustasta, aivan kuten maapallossa oleva paine työntää kaikkea maapallon energiaa poispäin maapallon keskustasta samassa suhteessa kuin kaikki laajenee.

Ja näin emme tarvitse vetävää voimaa ollenkaan.

Näin sektorin laajentumisen takia, pinnan lähellä olevan energian vauhti kiihtyy nopeiten ja se myös avautuu nopeammin vähemmän tiheäksi energiaksi kunnes irtaantuu energia-aalloksi.

Tilalle työntyy irtaantuneen pinnan alla ollutta energiaa, joka omaa pinnan tiheyden kauempana keskittymän keskustasta, jolloin keskittymän pinnan pinta-ala on kasvanut, vaikka pinnan tiheys pysyy samana, kunnes uusikin pinta irtaantuu energia-aalloksi jne.

Tämä yksi yksinkertainen periaate ei tarvitse neljää erillistä luonnonvoimaa.

Eikä tämän yhden yksinkertaisen periaatteen tarvitse yrittää selittää mysteerejä toisilla mysteereillä,

kuten esim. tilan laajenemisilla tai tilan kaareutumisilla.

Ei tila laajene tai kaareudu.

Tila on ei mitään, niin että tilassa olevalla energialla on kyky käpertyä tiheämpään ja kyky avautua vähemmän tiheäksi.

Näin tämä yksi yksinkertainen periaate ei tarvitse pimeää ainetta.

Eikä pimeää energiaa tilan laajenemisen selittämiseen.

Yksi yksinkertainen periaate toki sisältää energiaa joka vaikuttaa näkyvään maailmankaikkeuteen niin että tämä suhteellisen tasaiseksi avautunut/palanut/räjähtänyt/laajentunut energia työntyy näkyvää maailmankaikkeutta vastaan aaltoina, joihin hankaudumme noin 11 vuoden välein.

Tässä teille yksi yksinkertainen periaate, jonka avulla saadaan looginen fysiikan kaiken teoria, jonka ihminen kykenee ymmärtämään.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (105)

Kuvasin tuossa aluksi miten energia liikkuu energiakeskittymissä.

Itse energiakeskittymäkin on aina peräisin isommasta energiakeskittymästä ja se työntyy poispäin tästä isommasta energiakeskittymästä.

Poispäin isommasta energiakeskittymästä työntyvän energiakeskittymän liikerata muuttuu, jos siihen tulee jostakin suunnasta enemmän energiaa, jolloin keskittymän tällä puolella laajenevaan energiaan saadaan isompi paine, joka saa energiaa palamaan/räjähtämään/avautumaan/laajenemaan voimakkaammin, jolloin itse keskittymä liikkuu toiseen suuntaan.

Ja tässä teille yhtä yksinkertaista periaatetta jonka jokainen meistä ymmärtää.

Haloo herätys pahvit.

Ajatelkaa

Lukekaa

Ajatelkaa

lukekaa

ymmärtäkää

juhlikaa

jakakaa ilonne toistenne kanssa

Tulkee Kuopioon juhlimaan

Ja tuokee shamppanjaa mukananne.

Savor

;):)

Maapallo siis on peräisin isommasta energiakeskittymästä eli siitä tähdestä josta aurinkokunta syntyi.

Tuo tähti on/oli peräisin galaksimme keskustasta kuten kaikki muutkin galaksimme tähdet.

Galaksimme on peräisin jättimäisestä energiakeskittymästä ja kenties astetta isomman aineen kokoluokan tähdestä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella, niinkuin kaikki muutkin näkyvän maailmankaikkeuden galaksit, jotka siis saattavat itseasiassa olla astetta isomman aineen kokoluokan fotoneja.

Valon lapsia olemme kaikki tyyni ja minä lapsi tuon valon teille.

Joten juhlikaa, nyt on juhlan aika.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten kaikki energia pystyy edelleen laajenemaan/räjähtämään/palamaan/avautumaan?

Eikö energia koskaan lopu atomien ytimistä?

Ns. protonit ja neutronit ovat samanlaisia kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä, joista samalla avautuu energia-aaltoja, jotka omaavat elektroniverhon tiheyden aina vain kauempana atomin keskustasta kuin edellä menneet energia-aallot, jotka ovat lisänneet itsellään viereisten atomien ytimistä avautuneiden energia-aaltojen energiaa, palamalla "loppuun", kun hankautuivat niihin jne.

Ns. protonin ja neutronin pinnan tiheys on tietty ja energian tiheys lisääntyy neljä kertaa tiheämmäksi, kun pinnalta edetään kohti keskustaa puoleen väliin.

Puolesta välistä etenemällä jäljellä olevasta matkasta kohti keskustaa puoleen väliin, energian tiheys lisääntyy taas neljä kertaa tiheämmäksi jne.

Matka voidaan jakaa matemaattisesti aina puoliksi ja energian tiheys lisääntyy aina neljä kertaa tiheämmäksi jne.

ja näin kyseisten energiakeskittymien keskustassa energia on äärettömän tiheää ja sitä on äärettömän paljon.

Ja tämän ihminen voi ymmärtää, toisin kuin tilan laajenemisen niin ettei tila laajene ulospäin jo olevaan tilaan.

Savor

;):)

Savor
Kuvasin tuossa aluksi miten energia liikkuu energiakeskittymissä.

Itse energiakeskittymäkin on aina peräisin isommasta energiakeskittymästä ja se työntyy poispäin tästä isommasta energiakeskittymästä.

Poispäin isommasta energiakeskittymästä työntyvän energiakeskittymän liikerata muuttuu, jos siihen tulee jostakin suunnasta enemmän energiaa, jolloin keskittymän tällä puolella laajenevaan energiaan saadaan isompi paine, joka saa energiaa palamaan/räjähtämään/avautumaan/laajenemaan voimakkaammin, jolloin itse keskittymä liikkuu toiseen suuntaan.

Ja tässä teille yhtä yksinkertaista periaatetta jonka jokainen meistä ymmärtää.

Haloo herätys pahvit.

Ajatelkaa

Lukekaa

Ajatelkaa

lukekaa

ymmärtäkää

juhlikaa

jakakaa ilonne toistenne kanssa

Tulkee Kuopioon juhlimaan

Ja tuokee shamppanjaa mukananne.

Savor

;):)

Noi sun pyynnöt ajattelusta ja juhlimisesta o nii vaikeit, et viittikkö antaa esimerkin. Kuvailisitko asioita esim. käpertymisen kannalta ja enerkia aaltojen tihentymisinä???

Toistettava koe.

Jokainen voi toistaa tämän toistettavan kokeen itse.

Voit käpertää itsesi sikiöasentoon ajatuksesi voimalla, jolloin sinusta avautuu vähemmän energiaa ulospäin.

Voit sen jälkeen avautua vähemmän tiheäksi ja sen jälkeen sinusta avautuu enemmän energiaa ulospäin.

Näin sinä olet pieni osa luojaa eli älykästä suunnittelijaa jolla on kyky luoda uutta edelleen ajatuksesi voimalla.

Me kaikki olimme luomassa tätä maailmankaikkeutta ajatuksemme voimalla yhtenä, jolloin jakauduimme moneksi, koska halusimme kokea itsemme.

Emme vain muista tätä ja se oli tarkoituskin.

On tullut aika löytää itsemme.

Olemme vihdoinkin valmiita siihen ja ennen kaikkea olemme kyllästyneet kusettamaan itseämme.

Nykyinen markkinatalous siirtelee rahaa kädestä toiseen, samalla kun kusee omille nilkoilleen.

Raha on turhaa työtä ja turha työ tuhlattua aikaa ja energiaa.

Nykyisellä teknologialla pitäisi saada kaikille enemmän kaksi kertaa lyhyemmillä työpäivillä, jolloin olisimme oikeasti varakkaita, koska meillä olisi enemmän vapaa-aikaa.

Savor

;):)

Maailmankaikkeus syntyy koko ajan ja me olemme olleet koko ajan mukana sen luomisessa.

Luominen jatkuu edelleen ja näin jokainen päivä on maailmankaikkeuden syntymäpäivää.

Voit juhlia maailmankaikkeuden syntymäpäivää joka päivä ja voit halutessasi tulla juhlimaan meidän syntymää vaikkapa Kuopioon.

Savor

;):)

Lukekaa Neale Donald Walchin kirjoja Keskusteluja Jumalan kanssa.

Sen minkä teemme toisillemme, teemme itsellemme.

Savor

;):)

Ajatelkaapa miten auringosta avautuvat fotonit putsaavat muista tähdistä tulevista fotoneista avautuvat energia-aallot mukaansa poispäin auringosta, jolloin läheltä auringon ohittavia fotoneja tönitään enemmän kauempaa auringon ohittavien fotonien toimesta kohti sitä aluetta, jossa ne fotonit olivat, jotka pysähtyivät aurinkoon.

Jos nämä fotonit ovat astetta pienemmän aineen kokoluokan galakseja, joissa olevat astetta pienemmän aineen kokoluokan älykkäät olennot havaitsevat galaksien lähestyvän toisiaan, niin tottahan toki he luulevat galaksien vetävän toisiaan puoleensa, koska he eivät ymmärrä oman näkyvän maailmankaikkeutensa kaiken aineen liikettä ja sitä että jokin muu asia on saanut heidän galaksinsa lähestymään toisia galakseja sellaisen eteenpäin menevän liikkeen aikana, jota eivät ole vielä ymmärtäneet.

Savor

;):)

Piirtäkääpä mielessänne aurinko ja auringosta suoria viivoja poispäin.

Sitten fotoneja jotka liikkuvat auringon ohi.

Sitten ajattelette miten fotoneista joka suuntaan avautuva energia, joka tietysti liikkuu fotonin mukana meitä kohti, samalla kun työntyy poispäin fotonista, tulee putsatuksi auringosta tulevien fotonien mukaan, koska ne palavat ikäänkuin loppuun hankautuessaan auringosta avautuvista fotoneista avautuviin energia-aaltoihin ja tempautuvat näiden mukaan.

Kuitenkin auringon ohi menevien fotonien keskustat suojaavat itsestään avautunutta energiaa siltä alueelta, joka jää sille linjalle, jotka piirsitte mielessänne auringosta poispäin.

Näin auringon ohi meneviin fotoneihin jää kaksi kierteishaaraa.

Näin auringon ohi menevien fotonien välillä liikkuu energiaa, joka tönii näitä fotoneita poispäin toisistaan niin, että auringon läheltä menevät fotonit tulevat tönityiksi ulkoisen paineen takia niin että ne taipuvat havaitulla tavalla.

Savor

;):)

Onko näkyvän maailmankaikkeuden galaksit peräisin astetta isomman aineen kokoluokan tähdestä ja vieläpä niin että olemme matkamme aikana ohittaneet jonkun astetta isomman aineen kokoluokan tähden läheltä ennen kuin olemme saapuneet astetta isomman aineen kokoluokan galaksien väliseen tyhjyyteen, jossa hankaudumme vastaan tuleviin energia-aaltoihin jotka ovat liikkuneet valtavan tyhjyyden halki kenties satakin miljardia vuotta, jonka aikana vastaan tulevat energia-aallot ovat avautuneet suht tasaiseksi energiaksi?

Savor

;):)

Mun pitää vähä vielä miettii tota ku en oo kemisti mut musta tuntuu että sä oot oikeilla jäljillä ehkä?

Ensimmäisiä kysymyksiä ajatuksestani usein on, että miten kaikki aineet laajenevat samaa vauhtia? Siis kevyet aineet ja raskaat aineet.

Oleellista on ymmärtää, että raskaiden aineiden ytimissä on paljon samanlaisia kolmiulotteisesti laajenevia/räjähtäviä energiakeskittymiä ja näin sieltä myös avautuu niin tiheitä energia-aaltoja, että ne omaavat enemmän ns elektroneja.

Itseasiassa elektroneja ei synny, jos atomia kohti ei mene elektronia. Eli jos ulospäin avautuva elektronienergia-aalto hankautuu vastaan tulevaan energiatihentymään/elektroniin, syntyy ulospäin avautuvasta aallosta vastaava elektroni jne.

Ja kun ajatukseni mukaan raskaiden aineiden ytimistä pitää avautua koko ajan suhteellisestikkin tiheämpiä ja tiheämpiä enrgia-aaltoja, mitä kevyen aineen atomeista, että raskaat aineet pysyisivät edelleen yhtä raskaina, niin niinhän myös käy ja tämän takia raskaiden aineiden atomien ytimet räjähtävät nopeammin, jolloin ne puoliintuvatkin nopeammin jne.

Savor

;):)

Tiesitkö että auringonpilkut ovat merkki raskaiden aineiden atomien syntymisestä?

Eli kuvaamallani tavalla auringosta avautuvat energia-aallot taivuttavat energiaa kohti aurinkoa.

Ja kun näkyvä maailmankaikkeus hankautuu vastaan tuleviin energia-aaltoihin noin 11 vuoden välein, niin että nämä aallot ovat työntyneet ehkäpä satakin miljardia vuotta halki valtavan tyhjyyden, jossa nämä aallot ovat avautuneet suht tasaisesti vähemmän tiheäksi energiaksi.

Niin silloin aurinko taivuttaa näitä energia-aaltoja itseään kohti noin 11 vuoden välein ja nämä aallot taipuvat kohti samaa aluetta auringossa, jossa ne humahtavat auringon sisään, putsaten auringon pinnan läheisyydessä olevien atomien ytimien välit, niin että atomien ytimien välissä liikkuvat energia-aallot tempautuvat kohti auringon keskustaa.

Näin sille alueelle syntyy auringon pilkku, joka on normaalia auringon pintaa viileämpää. Kaikki auringon atomitkin työntyvät poispäin auringon keskipisteestä ja nyt tämän alueen ulkoinen paine tönii tämän aluen atomien ytimet toistensa lähelle, jolloin niitä saadaan kaksi tai useampiakin toistensa lähelle, jonka jälkeen ne alkavat töniä toisiaan poispäin toisistaan normaalia tiheämmillä energia-aalloilla ja näin ne ikäänkuin hikoilevat enemmän energiaa ulospäin, aivan kuten vetyä raskaampien atomien ytimet tekevätkin.

Nämä toistensa lähelle saadut atomien ytimet eli ns. protonit ja neutronit eivät kuitenkaan saa enää tönittyä toisiaan kauemmaksi toisistaan, koska niiden ydintä kohti tuleva tiheä energia-aalto kohtaa myös tiheämpää energiaa ja näin ne ennättävät palaa ikäänkuin lähes loppuun ennen "pintaa" ja näin ne saavat ikäänkuin kuoletettua ydintä kohti tulevat energia-aallot sen verran, että ne saavat pinnan räjähtämään vain sen verran, että ne työntyvät tällä energialla vain sen verran poispäin toisistaan mitä laajenevat.

Savor

;):)

Kun raskaammat atomit syntyvät, niiden alapuolella olevat kevyemmät atomit eivät jaksa töniä näitä edellään, jolloin kevyemmän aineen atomit työntyvät niiden ohi ja näin uusien raskaampien aineiden atomien vauhti poispäin auringon keskustasta hidastuu, jonka seurauksena ne alkavat vajota suhteelisesti kohti auringon keskustaa, vaikka ne edelleen työntyvät sieltä poispäin, vaikkakin hitaammin kuin kevyiden aineiden atomit ja näin auringon pilkku täyttyy pikkuhiljaa kevyen aineen atomeista ja auringonpilkku häviää.

Joku aika sitten televisiossa oli puhetta oliko se kylmäfuusioreaktiosta, joka tämän ajatuksen mukaan on mahdollinen, koska tietty äänen paineaalto saisi atomien ytimien välissä liikkuvan energian tempautumaan pois atomien ytimien välistä ja näin ulkoinen paine tönisi ne toistensa lähelle jne.

Savor

;):)

Kun kolmiulotteisesti laajenevan/räjähtävän nyrkkelijän laajeneva nyrkki osuu vastustajan laajeneviin kasvoihin ja saa nämä laajenemaan/turpoamaan kohti vastustajan nyrkkiä, samalla kun pää työntyy poispäin nyrkistä, niin voidaan kysyä, että onko nyrkillä joku ihme vetovoima kyky, kun saa vastustajan kasvot turpoamaan kohti nyrkkiä?

Ei ole.

Eikä massiivisella tähdelläkään ole vetovoimaa suhteessa mihinkään, eikä ainakaan sitä kiertävään pienempään tähteen, jota isompi nakuttaa nekkuun koko ajan.

Eli isommasta avautuu niin tiheitä/energisiä energia-aaltoja, että se saa pienemmän räjähtämään/laajenemaan/turpoamaan kohti isompaa, jonka seurauksen pienempi työntyy tällä kohti isompaa räjähtävällä energialla poispäin isommasta kaarevalla radalla samassa suhteessa kuin molemmat kohteet laajenevat.

Vetovoimaa ei ole, se on vain kolmiulotteinen illuusio, aivan kuten se, että aurinko vain näyttää kiertävän meitä.

Eivät kappaleet liiku kohti maapallon keskustaa, vaikka ne niin näyttävätkin tekevän silloin kun tippuvat maan pinnalle, koska oikeasti kolmiulotteisesti laajenevan/räjähtävän maapallon pinta tömähtää laajenevaan/räjähtävään kappaleeseen, joka työntyy sillä hetkellä hitaammin poispäin maapallon keskustasta kuin maan pinta.

Savor

;):)

Tulipa tuossa joutessani yksi ajatus mieleen.

Nythän aurinkoa kohti tulee energiaa aaltoina joissa on tietty paine.

Kun tällainen energia-aalto ohittaa jonkun planeetan, niin silloin siitä pysähtyy energiaa planeettaan.

Ja nythän planeetan ohi jatkavaan energia-aaltoon on syntynyt vähemmän tiheä alue, jota energia-aallossa oleva energia alkaa täyttämään eteenpäin menevän liikkeen aikana, jolloin aallossa olevat energiakimput tulevat tönityiksi kohti samaa aluetta eteenpäin menevän liikkeen aikana.

Josko myös tämä vaihtoehto otetaan huomioon auringonpilkkuja synnyttävien energiatihentymien syntymisen yhteydessä.

Nythän planeetta liikkuu radallaan ja peittää eri kohdan aurngosta ja kun aurinkokin tietysti pyörii akselinsa ympäri, niin silloinhan samasta suunnasta tulevat energia-aallot saavat tihentymiä osumaan eri kohtaan auringosta jne.

Savor

;):)

Ps. No, tuo yllä oleva on aivan looginen ajatus, mutta josko nyt heittäisi jotakin uskalletumpaa tähän näin perjaintain kunniaksi.

Nyt kun ajatukseni kertoo miten auringonpilkut liittyvät raskaampien atomien syntymiseen, niin olen jäänyt pohtimaan, että tarvitaanko siihen aurinkokunnan ja planeettojen syntymiseen supernovaräjähdystä?

Ja kyllähän minulla on jo ajatus siitäkin miten aurinkokunta syntyy tähden supernovaräjähdyksessä ja se tietysti perustuu paineeseen ja paineen vaihteluun.

Mutta se uskallettu juttu ei ole niinkään uskallettu, koska en ole vielä vienyt ajatusta sen pidemmälle, eli en ole keksinyt mitään millä saisi ne planeetat pullahtamaan auringon sisältä ulos kiertoradalleen.

Hah hah.

Siis aurinkoko synnyttäisi aika ajoin planeettoja, jotka sitten aikojen saatossa muuttuisivat kiviplaneetoista kaasuplaneetoiksi?

Melko hurjaa, mutta eipä sitä tiedä ;):)

Toisaalta pomppivathan superpallotkin, niin miksei raskaat aineet voisi ottaa pomppua auringon keskustasta ja ponnahtaa sieltä esiin uudeksi planeetaksi ;):)

No perjantain jutut perjaintaijuttuina ja aikuisten oikeat jutut aikuisten oikeina ;):)

Savor

;):)

Olisi se vaan hassua, että ensin tiedeyhteisö tiputtaa Pluton pois planeetan paikalta ja sitten aurinko pullauttaisi uuden planeetan sisuksistaan.

Sopiskohan sinne Merkuriuksen radan sisäpuolelle heijjaamaan vielä yksi planeetta?

Savor

;):)

Olenkin jo aiemmin todennut ettei maan pinnan tarvitse työntyä läheskään sillä kiihtyvydellä poispäin maapallon keskustasta, mikä vastaisi ns. painovoimaa, jota siis ei oikeasti ole olemassa.

Kun ymmärtää ajatukseni, niin ymmärtää ettei kiinteän aineen atomien ytimistä avautuvat energia-aallot liiku pitkiä matkoja atomien ytimien välissä, vaan ne palavat loppuun jo ympärillä olevien atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin.

Sen sijaan ilmakehän molekyylien atomien ytimistä avautuvat energia-aallot liikkuvat pitkiäkin matkoja molekyylien välisellä alueella ja näin maan pintaa kohti liikkuu enemmän energiaa kuin maapallon sisältä pääsee avautumaan energiaa aaltoina poispäin maapallosta.

Tokihan maan pinnan alapuolelta tulee ilmakehään erinäisiä kaasuja ym, mutta atomien ytimistä avautuvat elektronienergia-aallot eivät liiku pitkiä matkoja kiinteiden aineiden atomien ytimien välissä.

Tokihan esim. sähkö liikkuu metallien atomien ytimien välissä, mutta se onkin ylimääräistä energiaa, joka tulee metallin ulkopuolelta ja liikkuu metallin atomien ytimien välisellä alueella jne.

Näin maapallon ei tarvitse laajentua mitenkään mahdottoman tuntuisesti kiihtyvällä vauhdilla, vaikka ei tämäkään vaihtoehto ole pois suljettu, jotta ns. painovoima selittyy ilman vetävää voimaa.

Savor

;):)

Esim. ihmiseen kohdistuu ulkoapäin paine, koska ilmakehän molekyylien atomien ytimistä avautuvat energia-aallot liikkuvat kauempaakin kohti meidän ihon atomeja kohti, saaden näin ihon atomien ytimet laajenemaan/räjähtämään poispäin ihmisestä, jonka seurauksena ne vänkäävät kohti ihon sisäosia ja näin ihminenkin pysyy muodossaan, vaikka atomit/molekyylit eivät omaakaan vetävää voimaa,

vaan jatkavat kolmiulotteista laajenemistaan eli räjähtämistään vähemmän tiheäksi energiaksi jne.

Toisaalta esim. sydämen havaittava laajeneminen ja magneetin ja rautaesineen pintojen yhteen tämähtäminen osaltaan viestittää melko nopeastakin laajenemisesta, mutta näissäkin yhteyksissä pitää ottaa huomioon ulkoinen paine, joka saa sykähdyksenomaisesti laajenevan syämen pusertumaan pienemmäksi jne ja saa magneetin rautaesineen tömähtämään yhteen ilman vetävää voimaa.

Savor

;):)

Newton oli kunkku, mutta vastavoimaa ei tarvita ja näin meidän pitää ottaa uusi Kuopiolainen fysiikka huomioon, jos haluamme saada aikaiseksi fysiikan kaiken teorian.

Savor

;):)

Savor
Olenkin jo aiemmin todennut ettei maan pinnan tarvitse työntyä läheskään sillä kiihtyvydellä poispäin maapallon keskustasta, mikä vastaisi ns. painovoimaa, jota siis ei oikeasti ole olemassa.

Kun ymmärtää ajatukseni, niin ymmärtää ettei kiinteän aineenn atomien ytimistä avautuvat energia-aallot liiku pitkiä matkoja atomien ytimien välissä, vaan ne palavat loppuun jo ympärillä olevien atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin.

Sen sijaan ilmakehän molekyylien atomien ytimistä avautuvat energia-aallot liikkuvat pitkiäkin matkoja molekyylien välisellä alueella ja näin maan pintaa kohti liikkuu enemmän energiaa kuin maapallon sisältä pääsee avautumaan energiaa aaltoina poispäin maapallosta.

Tokihan maan pinnan alapuolelta tulee ilmakehään erinäisä kaasuja ym., mutta atomien ytimistä avautuvat elektronienergia-aallot eivät liiku pitkiä matkoja kiinteidne aineiden atomien ytimien välissä.

Tokihan esim. sähkö liikkuu metallien atomien ytimien välissä, mutta se onkin ylimääräistä energiaa, joka tulee metallin ulkopuolelta ja liikkuu metallin atomien ytimien välisellä alueella jne.

Näin maapallon ei tarvitse laajentua mitenkään mahdottoman tuntuisesti kiihtyvällä vauhdilla, vaikka ei tämäkään vaihtoehto ole pois suljettu, jotta ns. painovoima selittyy ilman vetävää voimaa.

Savor

;):)

Kuulostaa kyllä fiksulta! harmi kun en ole kemisti niin ymmärtäsin paremmin ja voisin vaikka auttaa sua teoriassa!! Mutta luulen kyllä että olet oikeilla jäjillä. Koska ei tiede tiedä vielä kaikkea. Kun saat sun nopelin niin kutsuthan varmaan kaffille? !

Savor
Olenkin jo aiemmin todennut ettei maan pinnan tarvitse työntyä läheskään sillä kiihtyvydellä poispäin maapallon keskustasta, mikä vastaisi ns. painovoimaa, jota siis ei oikeasti ole olemassa.

Kun ymmärtää ajatukseni, niin ymmärtää ettei kiinteän aineen atomien ytimistä avautuvat energia-aallot liiku pitkiä matkoja atomien ytimien välissä, vaan ne palavat loppuun jo ympärillä olevien atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin.

Sen sijaan ilmakehän molekyylien atomien ytimistä avautuvat energia-aallot liikkuvat pitkiäkin matkoja molekyylien välisellä alueella ja näin maan pintaa kohti liikkuu enemmän energiaa kuin maapallon sisältä pääsee avautumaan energiaa aaltoina poispäin maapallosta.

Tokihan maan pinnan alapuolelta tulee ilmakehään erinäisiä kaasuja ym, mutta atomien ytimistä avautuvat elektronienergia-aallot eivät liiku pitkiä matkoja kiinteiden aineiden atomien ytimien välissä.

Tokihan esim. sähkö liikkuu metallien atomien ytimien välissä, mutta se onkin ylimääräistä energiaa, joka tulee metallin ulkopuolelta ja liikkuu metallin atomien ytimien välisellä alueella jne.

Näin maapallon ei tarvitse laajentua mitenkään mahdottoman tuntuisesti kiihtyvällä vauhdilla, vaikka ei tämäkään vaihtoehto ole pois suljettu, jotta ns. painovoima selittyy ilman vetävää voimaa.

Savor

;):)

Esim. ihmiseen kohdistuu ulkoapäin paine, koska ilmakehän molekyylien atomien ytimistä avautuvat energia-aallot liikkuvat kauempaakin kohti meidän ihon atomeja kohti, saaden näin ihon atomien ytimet laajenemaan/räjähtämään poispäin ihmisestä, jonka seurauksena ne vänkäävät kohti ihon sisäosia ja näin ihminenkin pysyy muodossaan, vaikka atomit/molekyylit eivät omaakaan vetävää voimaa,

vaan jatkavat kolmiulotteista laajenemistaan eli räjähtämistään vähemmän tiheäksi energiaksi jne.

Toisaalta esim. sydämen havaittava laajeneminen ja magneetin ja rautaesineen pintojen yhteen tämähtäminen osaltaan viestittää melko nopeastakin laajenemisesta, mutta näissäkin yhteyksissä pitää ottaa huomioon ulkoinen paine, joka saa sykähdyksenomaisesti laajenevan syämen pusertumaan pienemmäksi jne ja saa magneetin rautaesineen tömähtämään yhteen ilman vetävää voimaa.

Savor

;):)

Newton oli kunkku, mutta vastavoimaa ei tarvita ja näin meidän pitää ottaa uusi Kuopiolainen fysiikka huomioon, jos haluamme saada aikaiseksi fysiikan kaiken teorian.

Savor

;):)

Hupsis! Teoria olikin pitkittynyt sillä aikaa!!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat