Seuraa 
Viestejä45973

niin saataisiin kolmas maailmansota jo käyntiin !

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uudessa Tiede-lehdessä on Jaakko Hämeen-Anttilan artikkeli "Sinunkin juuresi ovat Iranissa". Siinä kerrotaan miten paljon Persian (Iranin vuodesta 1935 lähtien) kulttuuri on vaikuttanut länsimaiseen ja aasialaiseenkin kulttuureihin. Mm. dualismi, hyvän ja pahan taistelu, taivas ja helvetti, Jumala ja Saatana ovat peräisin Persialaisten uskonnosta zarathustralaisuudesta. G. W. Bushin viljelemä "Pahan akseli" johon kuuluu myös Iran, on Iranista kotoisin. Arjalaisuus ja orja ovat sama sana mutta natsit muuttivat niiden merkityksen. Suomenkin kielessä on muutamia sanoja Persian kielestä. Vasara mm.

Persiasta ovat peräisin Graalin malja -tarina, paljon sanastoa ja brittien Intiasta tuoma poolopeli ja ruusujen viljely. Sairaalajärjestelmästä saamme kiittää arabien valloittamaa Irania. Sitä ennen hoidettiin rikkaita kotona ja köyhät saivat kuolla kotona. 1001 yön saduista monet ovat peräisin sieltä ja Jeesuksen syntymäkin on peräisin roomalaisten levittämästä Mithralaisuudesta. Mithra-lapsen uskottiin syntyneen luolassa kuten sitten muka Jeesuskin, evankeliumeihin siistittiin luola talliksi.

Ihmetyttää vain se, että tiedelehdessä julkaistussa artikkelissa käytetään eKr. -merkintää. BC. tai eaa. olisivat vähän soveliaampia (tiede)julkaisuun. Lapseni aloitti historian viidennen luokkansa myötä ja katselin hissankirjaa. Siinä kaikki aikamuodot ovat "niin ja niin monta vuotta sitten". Ei mitään eKr. -merkintöjä. Yksinkertaisen nerokasta. Koulujen oppikirjoja kuitenkin uusitaan ja päivitetään niin usein etteivät ne voi oikein vanhentua. Vuosilukuja on aika vähän, en tainnut nähdä yhtäkään. Jännää oli että viidesluokkalaisella alkoi myös fysiikka ja kemia. Minulla ne alkoivat vasta yläasteella, 7-luokalla. Ei ala-asteellamme edes ollut kemianluokkaa. Tosin nyt voi olla, enhän sitä voi tietää.

babun
Olipa typerä kuva. ei tuosta ole mitään todisteita.

Miten selität testit radioaktiivisella aineella, jota käytetään vain avaruustekniikasssa ja ydinaseissa? Miten selität Iranin vuosien varrella "tarpeettomasti" salatut ydinlaitokset? Entä jäljet uraanista, jota oli muutaman prosentin sijasta rikastettu ~90%:n tasolle, siis asekäyttöiseksi? Entäs YK:n tarkastajien sulkeminen laitosten ulkopuolelle? Ohjukset jotka kuljettavat ydinkärjen?

Iranin asemassa ei ole järkevää syytä hankkia ydinvoimaa, varsinkin kun se ei ole vain kehitysmaa, vaan myös vanhoillinen sellainen.

Olivatko FOX:n toimittajatkin israelilaisia? Epäilen, että heitä metsästävät amerikkalaiset ovat "kuolemassa" ihan maamiehiensä takia.

Onko Bill Clintonkin nykyään helvetillinen uuskonservatiivi ja vapaamuurari tjsp?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat