Seuraa 
Viestejä45973

Euroopan Parlamentin tulisi sijaita vain Brysselissä

Euroopan veronmaksajat maksavat 200 miljoonaa euroa vuodessa parlamentin liikuttamisesta Brysselin/Belgia ja Strasbourgin/Ranska välillä. Euroopan Unionin kansalaisena haluan Euroopan parlamentin sijaitsevan vain Brysselissä.

Vielä on aikaa vaikuttaa

Sain juuri ilmoituksen
"olette yksi niistä 845 000 Euroopan kansalaisesta, jotka ovat allekirjoittaneet vetoomuksen

Vetoomuksen vastaanotto on ollut upea ympäri Eurooppaa, ja aihetta on käsitelty laajasti lehdistössä ja blogeissa. Allekirjoituksia on tullut kaikista Euroopan unionin 25 jäsenmaasta. Olen saanut tuhansia rohkaisevia viestejä, lämmin kiitos teille kaikille tästä! Tämä osoittaa, että Euroopan parlamentin istuntokaupunki on asia, jonka monet kokevat tärkeänä.

Olemme nyt hyvin lähellä miljoonan allekirjoituksen rajaa, mutta vielä on töitä tehtävänä.
Siksi pyydän teitä ystävällisesti kertomaan
http://www.oneseat.eu-vetoomuksesta ystävillenne, perheillenne ja työtovereillenne, jotta he osallistuisivat kampanjaan ja allekirjoittaisivat vetoomuksen. Jos jokainen teistä saa yhden allekirjoituksen, saavutamme tavoitteen helposti ja voimme viedä asian eteenpäin EU komissaari Margot Wallströmille hetki kun komissio palaa kesälomalta.

Suurimmat kiitokseni teille kaikille,
Cecilia Malmström
Euroopan parlamentin jäsen"

Käykääpäs siis ilmaisemassa tahtonne..

Muoks: linkki näkyvämmäksi

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Asimov
Kävin allekirjoittamassa. Tuota linkkiä on vain vähän hankala löytää tuolta tekstin seasta.

http://www.oneseat.eu/

Tuossa se on selkeänä.

Kävin myös allekirjoittamassa koska asia on hyvä. Valitettavasti en usko, että Ranska ikinä maailmassa luopuu parlamenttipaikastaan.

Allekirjoitinpa minäkin.

Joko Ilkka Luoma on herännyt? Hän kun on niin kovin innostunut suoraan kansalaisvaikuttamiseen.

Asian suhteen olen kyllä yhtä skeptinen kuin Aatos.

Allekirjoitin jo aiemmin. Ranska ei tule varmasti luopumaan yhtään mistään, ovat senverran arroganttia porukkaa. Euroopan/maailman ainoa maa, jossa vielä siirtomaapolitiikka jyllää. Eipä nuo Afrikan vanhat siirtomaat hirveästi aina omista asioistaan päätä ja missä on mm. Uuden-Kaledonian itsenäisyys tai luvattu kansanäänestys asiasta?

Sopiihan tätä kuitenkin yrittää...

Ehkäpä parlamentti voisi sijaita vaikka Tanskassa, niin silloin kummallekaan ei tulisi paha mieli, kun toinen saa ja toinen ei.

Tuo pieni ulkonema mannereuroopastahan kuvaa energiakeskittymää euroopassa, aivan kuten klitoris naisen energiakeskustaa.

Savor

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat