Seuraa 
Viestejä45973

" Ympärillä" tuossa tarkoittaa Maan ilma- eli kaasukehää. - Onko laitostiede tosiaankin pitkän aikaa uskonut älyttömyyteen eli Ehdottomana Totuuteen, että Maan ilmakehässä ei olsi ollut happea lainkaan? Onhan vesikehä ollut Maan pinnalla jo kauan, eikö laitostieteilijä tiedä, että
H2Ossa on huomattavati happea, jopa 8/9 massasta? Rauta erilaisina oksideina, jonka takia ihmisen raudanjalostus alkaa hapen poistamisena eli raudan pelkistämisenä. Muita tärkeitä oksideja mangaani- ja alumiinioksidit ynnä näkemissämme kivssä piioksisidit. Ynnä oletusalkukehässä hiilidioksidi ja häkä. Happea ainakin siis oli eri yhdisteissä, joten vapaankin hapen mahdollisuus on olemassa. Miten siis ihan hapeton ilmakehä on voitukin julistaa ehdottomana totuutena?

Ilmakehän ylärajalla vesihöyry dissosioituu vedyksi ja hapeksi. Vedyllä on taipumusta karata. Toisaalta Auringon lähettämissä hiukkaspäästöissä on vetyä. Tuo dissoituminen ylhäällä on kaksisuuntainen reaktio. Luontaisesti vesihöyryä, kun se on painavaa, ei ole korkealla. Karkaamisen sijasta pikemminkin Maahan on sitoutunut vetyä, happi on sitonut vetyä lisää.

Elämä ennen yleistä eli varsinaista yhteyttämistä. Palaminen on energia tuottava reaktio, mutta siihen tarvitaan happea. Hapen tuottamiseen ennen varsinaista yhteyttämistäkin lie ollut reaktioita. Raudan sitomis- ja pelkistämisreaktiot, jotka liittyvät sekä yhteyttämiseen että hengittämiseen. Hapen liittyminen typpeen ukkosella, ja päinvastoin hapen vapautunminen typestä. Veden tai vety-yhdisteiden hajoaminen tietyissä oloissa. Hapen irroittamiseen yhdisteistä, siiehn aina on ollut
aurinkoenergiaa.

Happea siis on luultavasti Maassa ollut kauan, tällä tyypiltään raskaiden aineiden planeetalla. Vaan kuinka paljon vapaana? Varsin varmasti jonkin verran, mutta kuitenkin nykyistä, eli 2.5 miljardia vuotta vallinnutta, vähemmän. Maan happihistoria onkin avautunut uusi tieteen ongelma.

Älkää siis uskoko usalaisvetoisen laitostieteen Ehdottomiin totuuksiin. Ei niiden korkein pääkään Iso Poika Bush ole kuin tyhmä saarnamies.
Että hänelle on annettu suuiri valta, johtuu tyhmistä usalaisista ja näiden keskuudessa usalaisista tyhmistä ponssareista.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Ilman sen enempiä USAlaisia haukkumatta, googletin asiaa.

Törmäsin aihetta sivuavaan artikkeliin, saitti Science & Technology.

Linkki artikkeliin

Artikkelissa puhutaan zirkon kiteiden happipitoisuudesta.

"Finding high oxygen isotope ratios in the Jack Hills zircons implied that liquid water must have existed on the surface of the earth at least 400 million years earlier than the oldest known sedimentary rocks, those at Isua, Greenland. If correct, entire oceans probably existed, making the earth's early climate more like a sauna than a Hadean fireball."

Vapaa suomennos:

"Jack Hillin zirkoneista löydetyt korkeat happi- isotooppipitoisuudet näyttäisivät merkitsevän sitä, että vettä olisi esiintynyt Maan pinnalla ainakin 400 miljoonaa vuotta aiemmin, kuin vanhimmat sedimentti kivet Issuassa, Gröönlannissa. Jos päätelmä on oikea, kokonaisia meriä olisi ollut olemassa, joiden takia varhaisen Maan ilmakehä olisi ollut enemmän saunan, kuin Hadeksen tulipallon kaltainen."

Artikkeli päivätty: Marraskuu, 2005

Laitostieteen uskomuksista en tiedä mitään. Se kun muuttuu sitä mukaa kun vahvistettuja faktoja tulee lisää joko puoltamaan vallitsevaa käsitystä tai sitten tuomaan aivan uudenlaisia näkökulmia.

Tuokaan artikkeli ei ole ehdoton totuus vaan yhden tutkimuksen tuottamaa tulkittua tietoa ja niistä vedettyjä johtopäätöksiä.

Toinen artikkeli, Huhtikuu 2005, USAlainen niinikään, tutkimuksien mukaan varhaisen Maan ilmakehä ei olisi ollut niin hiilidioksidi- pitoinen, kuin joskus aiemmin on uskottu. Aiempien käsitysten mukaan Maan ilmakehä olisi aikoinaan ollut Marsin ja Venuksen ilmakehien kaltainen. Mikä on suora johtopäätös siitä, että kolme mainittua planeettaa ovat muodostuneet samoista ainesosista ja ovat suurinpiirtein samaa kokoa.

Linkki artikkeliin

Saitti: Climate Change Chronicles

Elämästä maan pinnalla, joltain kolmannelta saitilta lueskelin yhtä artikkelia, jossa oli myös aiheesta, elämän kannalta. Siinä artikkelissa taas puhuttiin siitä, että Maassa olisi ollut jääpeite jo hyvin hyvin varhaisessa vaiheessa, melkein heti planeetaksi muodostumisen jälkeen. Ja elämä olisi saattanut lähteä alkuun kahteen tai jopa kolmeen kertaan ennenkuin se alkoi olla pysyvämpää olosuhteiden tasaantumisen takia.

Tuo oli kuitenkin vain spekulaatiota, koska niin vanhaa materiaalia ei löydy enää mistään. Tai pitäisikö sanoa paremminkin, että ei ainakaan tiedetä mistä niin vanhaa tutkimusmateriaalia voisi löytyä.

Että tiedä tuosta USAlaisten parjaamisesta ja leimaamisesta vain siksi, että ovat USAlaisia. Jos tuntisit jonkun USAlaisen, niin ehkä parjaaminenkin vähenisi? Turhaa vouhotusta.

Ei siksi, että ovat usalaisia, vaan koska tämä maailman supervaltioksi esitelty on taantumuksellisen suurporvariston ykkösvaltio ja tiedollisesti edustaa paljossa levitettyä ja valla pidettyä tyhmyyttä. Ja tuo laitostettu tyhmyys sekaantuu asioihin koko maapallolla. Viimeisin maailmanvalta, joka eskuvansakin nouistessaan haki muinaisen Rooman maailmanvallasta.

Tunnemmehan me kaikki TVn uutisia katsoneet Iso Poika Bushin ja
Kauniin Tyhmään naisen Gondoleezza Ricen. Täällä kotimaassa tunnemme , tai ainakin oemme lulleet niin, Esko Ahon, joka kävi
vuoden oppissa Harvardissa eli Jänövartiossa. Sen kuitenkin piti olla demokraatisen eli hiukan lievemmän tyhmyyden paikka.

Olikohan ihan viisasta aikoinaan sotkeutua vallassa olevan presidentin, siis Clintonin housuihin, mukaan, kun hän itse oli ensin sotkeutunut?
Politiikka USAn huipulla kuitenkin on myös euroopplalissta tavoista välittämätöntä kovaa peliä. Huipulla on oltava kova, jotta voi johaa USAn kovaa peliä kotona ja koko maapallolla.

Palaammepa aiheen asiaan. Tuo alun tulipallo, se on sitkeästi, muistan jo koulusta, ylläpidettu usko eli Ehdoton totuus. Luullakseni neukut
ensinnä sanoivat planeettojen, jopa Auringonkin, synnyn olleen kylmäsynyt. Edes josakin asiassa uskalsivat esittää kantansa, tai se oli esitetty jo niin varhain, että ei Brezhnevkään enää voinut lakaista maton alle.

" Kovaa peliä huipulla", sehän oli myös takavuosien usalainen elokuva.
USAa yleenssäkin tunnemme paljossa sieltä levitettyjen filmien kautta.
Kuten myös Tuulen viemää, Vihan hedelmät ja täältä ikuisuuteen.
Ja Chaplinin kulkuri, mm. Diktaattori.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat