Seuraa 
Viestejä45973

Pulli: Myllylän avioero on seurausta juomisesta
24.8.2006 07:00
Matti Nykäsen entinen valmentaja Matti Pulli kuulee Mika ja Suvi Myllylän avioerosta ensimmäisenä IS:ltä. Hän arvelee, että Myllylöiden avioeron syynä voi olla Mikan liiallinen alkoholinkäyttö.

- Tällaiset kuviot, kuten ero, lähtevät helposti käyntiin liiallisen alkoholinkäytön seurauksena. Siitä tulee iso ruljanssi hoidettavaksi. Alkoholisti ei ole koskaan yksin, vaan siinä ovat aina lähiomaiset mukana, Matti Pulli huomauttaa.

Matti Nykäsen uran päättymistä ja alamäkeä läheltä seurannut Pulli onkin nyt huolissaan siitä, millä tolalla hiihtokarpaasin elämä on.

- Kun alkoholista on kyse, Mikan on itse tehtävä omat ratkaisunsa ja ryhdistäydyttävä. Hänen täytyy hakeutua hoitoon. Alkoholiongelmiin ei ole muuta ratkaisua kuin ammattiauttajaan tukeutuminen.

Pulli on nähnyt monia urheilijoita, jotka ovat uransa päättyessä menettäneet hallinnan elämästään. - Mika on uransa aikana näyttänyt, mitä hän osaa tehdä. Onkin surullista seurata entistä menestyvää urheilijaa tällaisessa jamassa, Pulli toteaa.

Kun tilastotieteilijät, väitöskirjailijat sekä Matti Pulli on nähnyt vinksahtaneita ihmisiä.

Lyhyesti: Miksi Matti Pulli ei ole osannut kasvattaa urheilijoilleen muuta sosiaalista verkostoa, kuin sponsorit?

Eikö matti pulli näe oman kätensä jälkeä? Kaikki hänen ja muiden rahalinkojen kersat ovat sekopäitä, lääkitys ja äkkiä!

Urheilu ja nimen omaan huippu-urheilu on täynnä salisuuksia, joita ei voi kertoa läheisilleen, eikä sponsoreille. "Yksinäisyys ympärillä".. Laulaa Juice Leskinen ja siihen monttuun menee joka ikinen.

Antakaa Mikalle tilaa tulla keskuuteemme. Ota Pullan Matti Mika Miehenä pöytääsi, älä rahasampona. Tee Pulli tilaa elämääsi muullekin kuin teatterille. Ole Vit*u joskus ihminen, äläkä karvalakkipäinen puhuva juusto!!!!

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat