Seuraa 
Viestejä45973

http://www.koti.phnet.fi/elohim/todista ... sesta.html

Iivanaisen Jarin päivitetty versio evoluutio artikkelista on nyt entistä vakuuttavampi!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
PetriFB
http://www.koti.phnet.fi/elohim/todistavatkofossiilitkehityksesta.html

Iivanaisen Jarin päivitetty versio evoluutio artikkelista on nyt entistä vakuuttavampi!

Voisitko kommentoida asiaa. Esittää siitä oman näkemyksesi, ja kertoa mitä haluat asian tiimoilta käytävän läpi. Ja suhteessa mihin? Ymmärtänet, että pelkkä mainostaminen ei vielä ole asiallista keskustelua vaan puhtaasti kanssakeskustelijoiden aliarvioimista ts. jos sinulla ei ole mitään sanottavaa liittyen aiheeseen älä sano sitä täällä, kuten netiketti, joka sinun tulisi lukea, opastaa.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Minä kutsun tuota paskaksi. Uskovaisten epätoivoista selittämistä. Lähteet ovat autuaan vanhoja ja täysin puolueellisia, uskovaisten kirjoittamia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juu yhden ihmisen omat weppisivut ovatkin oiva perustelu mihin tahansa argumenttiin.

Eiku ...

Muistakaa, arvoisat tieteen kynttilät, että vastailemalla kretskujen kysymyksiin ja provoihin annatte heille (niille) juuri sitä mitä he (ne) haluavat: näkyvyyttä ja valtaa.

Mielestäni ID-höpinä elikkä uskontoketjut voitaisiin siirtää jonnekin jossa ne eivät näy suoraan näiden tiede-keskustelujen vas. laidassa kaikille kävijöille.

Kaikki lajit synty ku kitaran sisälle jumittunu koira keksi itellee syömistä. Se ehti keksiä kaikki mailma lajit ennenku keksi itellee sopivaa ruokaa. Se ruoka oli lentävä spagettihirviö. Lentävä spagetti hirviö kummittelee vieläki ja väittää ite luoneesa kaikki lajit.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat