Seuraa 
Viestejä45973

Miten USA:n taantuva vaikutusvalta käytännössä vaikuttaa omaan elämäänne? Itselläni se näkyy pääosin öljyn hinnan rajussa nousussa(johtuen alati heikkenevän USA:n rähinöinnistä Iranille)sekä siitä, että en enää kovin paljoa katso Amerikkalaisia elokuvia ja tv-sarjoja(liian paljon propagandaa)Miten Amerikan heikkenevä mahti on viimeisen 6-vuoden aikana käytännössä vaikuttanut omaan elämääsi?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Vietin aiemmin myös paljon aikaa esim amerikkalaisilla keskusteluforumeilla. Nykyään kuitenkin pysyn niistä käytännössä kaukana. 6-vuotta sitten kun aloitin, forumit olivat täynnä toivoa tulevaisuudesta, ja mm sen tarjoamista teknisistä mahdollisuuksista. Nyt keskustelu on pääosin supistunut "Amerikan vastaisen salaliiton setvittämiseen" eli kuinka nuketamme Iranin, estämme Kiinaa voimistumasta, sekä ajamme sekä laillisesti että laittomat siirtolaiset pois pilaamasta kaunista maatamme. Sanalla sanoen, siellä on väki taantunut useita vuosikymmeniä, ellei peräti vuosisatoja! En ole ainoa, joka kyseisellä(nimeltä mainitsemattomalla)keskusteluforumilla jakoi kyseiset mielipiteet. No niin tai näin, niin yksi asia mitä nykyään teen, on että pyrin pysymään poissa miltä tahansa keskustelukanavalta jossa on "liikaa jenkkejä" enkä myöskään kovin paljoa luota Amerikkalaisiin uutsiin, vaan yleensä tarkistan aina vastaavat Eurooppalaiset ja Australialaiset vastineet, sekä pyrin nykyään myös välttämään Amerikkalaisia tv-sarjoja ja elokuvia(liian paljon propagandaa)

Kiinan ns "nousu" ei sen sijaan mielestäni ole vaikuttanut elämääni juuri mitenkään. No hyvä on, näen monta kertaa enemmän Kiinalaisia katukuvassa kuin vielä 10-vuotta sitten, mutta mitään muuta merkittävää käytännön vaikutusta en mielestäni ole kokenut, paitsi sen, että länsimaisessa mediassa vingutaan nyt hirvittävän paljon Kiinan ns "imperialismista" Afrikassa, sekä sen ns "tekijänoikeus loukkauksista" Varsinkin Nokian vinkuminen ottaa pattiin(jenkeillehän Kiina kauppa on käytännössä 100% politiikkaa)Jos et tykkää Kiinasta Nokia, niin senkun vain pakkaat kimpsusi ja kampsusi ja lähdet takaisin kotosuomeen, edellyttäen toki että sinulla vielä ON täällä minkäänlaista todellista tuotantoa ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat