Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://www.nealadams.com/nmu.html

HOU HOU HOU

Savor

;):)

Sivut

Kommentit (20)

No nyt alkaa avautua totuus ihmiskunnalle.

Arvasin etten ole yksin ajatukseni kanssa.

Vaan käsittääkseni Neale ei ole vielä käsittänyt laajenemisen etua ajatellen esim. gravitaatiota, jota ei nyt tarvita ollenkaan.

Joten pistäkääpä tyypille postia uudesta Kuopiolaisesta fysiikasta.

Savor

;):)

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
Liittynyt16.3.2005
Savor
Joten pistäkääpä tyypille postia uudesta Kuopiolaisesta fysiikasta.

Kai riittää, kun itset postaat. Joko ajatustesi käännöstyö on valmis?

Sepi
Savor
Joten pistäkääpä tyypille postia uudesta Kuopiolaisesta fysiikasta.

Kai riittää, kun itset postaat. Joko ajatustesi käännöstyö on valmis?

Työryhmä kokoontui tänään toisen kerran ja sain mm. tässä aiheessa olevan nettisivun osoitteen kyseisessä kokouksessa.

Ajatus etenee Savolaisen lupsakkaaseen tapaan, mutta jos joku haluaa mukaan viemään ajatusta eteenpäin, niin eikun mukaan ja matkaan, tekemään historiaa.

Savor

;):)

Kuinka moni saa nuo videot pyörimään?

Itse olen niitä nähnyt, mutta tämä kone ei tunnu pyörittävän niitä ja kun en ole mikään expertti näiden koneiden kanssa, niin ajattelin kysyä, että saatteko videot pyörimään ja mitäpä olette niistä mieltä?

Savor

;):)

Mitä se floodaaminen tarkoittaa?

Galileo Galileikin tarvitsi Kopernikuksen mallin tukijoita.

Älkää nukkuko onnenne ohi!

Kertokaa tutuillenne ajatuksestani ja ette menetä mitään, mutta jos ajatukseni todetaan toimivaksi selitykseksi maailmankaikkeuden toimintatapaa ajatellen, niin olette olleet mukana viemässä sitä ihmiskunnan tietoisuuteen.

Savor

;):)

Adamsin teoria mannerten irtaantumistavasta on niin looginen että New York times julkaisi hänen teoriansa.

Epäilen että ihmiset ovat kyllästyneet lukemaan ylimääräisistä tilaulottuvuuksista ja kaksiulotteisista braaneista jotka törmätessään synnyttävät yli kolmen tilaulottuvuuden maailmankaikkeuksia.

Joten eikun kerrotaan heille uudesta Kuopiolaisesta fysiikasta joka perustuu kolmeen tilaulottuuvuteen jonka tila ei laajene tai kaareudu.

Savor

;):)

Kumpiko malleista on loogisempi?

Neale Adamsin esittämä malli jossa mantereet ovat repeytyneet toisistaan, koska maapallo turpoaa eli laajenee kolmiulotteisesti vai vanha malli, jossa ensin oli yksi manner jota ympäröi meri?

Savor

;):)

Mielestäni vanha teoria, jossa on yksi manner ja merta joka puolella, ontuu paljon enemmän kuin Neal Adamsin uusi teoria räjähtävistä planeetoista..

En toki tarkastele malleja puolueettomasti, koska oman ajatukseni mukaan maapallo räjähtää eli laajenee kolmiulotteisesti koko ajan, mutta mitä sinä olet mieltä tästä uudesta Neal Adamsin teoriasta ja vanhasta teoriasta?

Savor

;):)

Katselin tuossa Neal Adamsin videoita ja tuli taas mieleen, ettei vain olisi niin, että nykyiset kaasuplaneetat ovat aikoinaan olleet kiviplaneettoja ja muuttuneet ajan kanssa kaasuplaneetoiksi.

Maapallo on kylläkin lähempänä kaasuplaneettoja kuin Mars, mutta toisaalta Marsiin ei ole osunut vastaavan koko luokan massakeskittymää kuin maapalloon. Siis Marsilla ei ole kuuta.

Jos kuun syntyteoria pitää paikkansa, niin silloin maapalloon törmännyt iso massakeskittymä sai maapallon pinnan tuntumassa olevat atomit räjähtämään paljon nopeammin, jolloin syntyi paljon nestettä ja kaasua.

Ja tämän takia maapallo on jo lähempänä kaasuplaneettoja kuin Mars.

Entäpä miksi aurinko ei saa työnnettyä maapallo kuusystemiä suhteelisesti kauemmaksi kuin Marsia, vaikka se saa työnnettyä kaasuplaneetat kauemmaksi, jolloin ne ikäänkuin kelluvat korkeammalla auringosta avatuvassa energiameressä?

No kun kuu on maapallon takana, katsottuna auringosta, niin kuusta avautuvat energia-aallothan hidastavat maapallon työntymistä poispäin auringosta ja kun maapallo on kuun takana, katsottuna auringosta, niin silloinhan maapallo hidastaa kuun työntymistä poispäin auringosta jne.

Savor

;):)

Joko katsoitte videoclipsin numero 2?

Tosi siisti juttu.

Jos videot ei pyöri, tarvitset quicktime playerin jonka saa ladattua ilmaiseksi.

Googletat ensin quicktime player jne.

Savor

;):)

Videoclips numero 7 on myös mielenkiintoinen.

Himalajan syntyteoriasta.

Vanha teoria tuntuu täysin naurettavalta, verrattuna Neal Adamsin teoriaan.

Savor

;):)

Jokaiselle joka näkee nämä Neal Adamsin videot, pitäisi alkaa avautua se tosiasia, että planeetat todellakin räjähtävät koko ajan ja tähtienhän me näemme räjähtävän koko ajan.

Ei se tila laajene simsalapim.

Energia se vaan räjähtää koko ajan ja ihminen saa jotkin energiamuodot räjähtämään normaalia nopeammin ja näin voimme hyödyntää paineen vaihtelua hyväksemme.

Ajatelkaa

Ja tulkee Kuopioon juhlimaan maailmankaikkeuden syntymää, joka tapahtuu koko ajan edelleen.

Savor

;):)

Ja sitä shamppanjaa Kuopioon päin ja nopeasti.

Siis kun me hän saamme aikaan paineen vaihtelua, niin silloinhan sitä alkaa tapahtua.

Ja nyt ne paineet vaihtelemaan niin, että shamppanja alkaa virtaamaan kohti Kuopiota, jossa me saamme sen virtaamaan iloisesti.

Savor

;):)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat