Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Foorumin kaunosielu, missä olet? Ken muistaa Pjotrin?

Sivut

Kommentit (19)

Vais että evoluutio ja fossiilit...

Mietin tuota aivan samaa tässä päivänä eräänä. En muista missä ketjussa törmäsin kirjoittajaan, jonka tyyli toi mieleeni Pjotrin tekstit. Jossain täällä kumminkin.

Entäpä onko ArKosista ollut viitteitä? Vai onko pitänyt lupauksensa olla kirjoittamatta rekisteröitymispakon jälkeen? Joitain huonoja kopioita näyttäisi olevan liikkeellä, vaikken ole palstaa yli vuoteen juurikaan seurannut.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Minäkin haluan Pjotrin takaisin.
Pjotr oli ainoa todellinen runoilija palstalla kautta aikojen.
Muistelisin, että jo vanhan palstan aikoihin hän jättäytyi pois menetettyään nettiyhteyden ts. Oliko syy rahapula vai mikä, en muista. Vielä joskus sen jälkeen hän käsittääkseni kirjoitti kirjaston koneella.
Toivottavasti mies on kunnossa ja vaikuttaa jossain edelleen.

Mahtaisiko selvitä bannaukselta palstan nykymeiningin vallitessa?

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Liittynyt16.3.2005
Aweb

Mahtaisiko selvitä bannaukselta palstan nykymeiningin vallitessa?

Yritätkö vitsailla? Eihän täällä ole kerta kaikkiaan minkäänlaista rotia enää. Vaikka kaikkein pahimpiein häiriköiden kohdalla bannia on kovin kitsaasti käytettykin, nämäkin juipit palaavat välittömästi ja liki ennallaan toimien uusilla nimimerkeillä. Kaikki muukin moderointi on äärimmäisen minimaalista ja keskusteluista suurin osa turhaa paskaa.

Tämäkin ketju on täydellsien idioottimainen ja turha, ja ennekaikkea väärällä osastolla. Nillin++.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kyllä se kaunosielu "Pjotr" taisi jäädä vanhan foorumin vangiksi silloin 14.3.2005 kun ovet sulkeutuivat. Tällöinhän moni muukin jättäytyi pois remmistä, kuten aito Tervolan Arkos.

Snaut
Tällöinhän moni muukin jättäytyi pois remmistä, kuten aito Tervolan Arkos.

En usko; noide ArKos Itsen historia-analyysit ei oo väärennettäviss. Ihan liikaa samankaltasii ku vanhall palstall. Ne tarvii vankast luettuu ArKos-tietoo ja ArKos-analyysii ollakseen tollasii. Ei onnistu feikilt.

Pubi
Snaut
Tällöinhän moni muukin jättäytyi pois remmistä, kuten aito Tervolan Arkos.En usko; noide ArKos Itsen historia-analyysit ei oo väärennettäviss. Ihan liikaa samankaltasii ku vanhall palstall. Ne tarvii vankast luettuu ArKos-tietoo ja ArKos-analyysii ollakseen tollasii. Ei onnistu feikilt.

Vertaapa vanhan palstan "Arkos" kirjoituksia nykyisen foorumin "Arkos itse" nimimerkin tuotoksiin, niin huomaat kyllä suuren eron etenkin mitä tulee kirjoituksien terään ja sanomien kerroksellisuuteen - nykyinen kun on kovin yksioikoinen. Lisäksi, mielestäni on syytä kunnioittaa nimimerkki "Arkosin" vanhan palstan viimeisten päivien aikana antamaa lupausta vetäytyä lopullisesti pois näistä mielipidekirjoitteluista.

Kyllä saa olla aika pieni elämä sillä joka noin tekee, kuten myös sillä joka olettaa toisesta. Ihmiset kehittyvät ja muuttuvat, pjotrkin.

[size=200:3l6uhb1g]HO HO HO!!![/size:3l6uhb1g]

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005
Snaut
Vertaapa vanhan palstan "Arkos" kirjoituksia nykyisen foorumin "Arkos itse" nimimerkin tuotoksiin, niin huomaat kyllä suuren eron etenkin mitä tulee kirjoituksien terään ja sanomien kerroksellisuuteen - nykyinen kun on kovin yksioikoinen.

The truth is out there, IP paljastaa. Ylläpito varmaan näkee totuuden saitin logeista, ja nauraa partaansa kaiken maaliman liittyneille ja muille multinikeille.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
Pjotr
Vai fossiili ja evoluutio-osastolla minusta keskustellaan !

Uskoisko tätä Pjotriksi?

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Mua (minua) bannataan, koska en ole Vanhasen heila.
ArKos oli/on älykkäämpi kuin, jajaa, mitäköhän tohon k.. autiota puuerämaata kiertävä natzsi, ihonväri oli melodiaan sopiva.

Ihan oikeesti, onkohan mahdollisesti Äitiä, ihan jossain, näkynyt ?

Kaipaisin neuvoja.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat