Seuraa 
Viestejä45973

Eli nyt kun huuhaa otsikoissa on tuo Steornin pelkästään kestomagneetteihin perustuva "generaattori" niin mikä olisi noin yleisesti metalli tms. jolla pystyttäisiin magneettikenttä kumoamaan?

Eli tässä tapauksessa mahdollistaisi pelkkien kestomagneettien käyttämisen jatkuvan liikkeen aikaansaamiseksi.

Eli ei mitään suprajohdetta, vaan jotain käytännönläheisempää.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Kyseinen laite on moottori, ei generaattori.
Jos se tarvitsisi subrajohteita toimiakseen se ei olisi väitetty ikiliikkuja, koska niiden toimimiseen tarvitaan jäähdytystä.

Ai oliko tässäkin kyse siitä iänikuisesta Perendevin moottorista, jossa tuota ihmeellistä ja olematonta magneettisuoja-ainetta käytetään?

Sittenhän kyseessä on jo melkein historiallisen vanha huijaus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
salai
Seuraa 
Viestejä8890

Tuosta samasta aiheesta aloitettiin eilen ketju: Vapaa energia "Perpetuum Mobile"

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Yleensä vahvasti diamagneettiset materiaalit eivät päästä magneettivuota lävitseen. Tällä on vain se valitettava vaikutus, että diamagneettinen materiaali hylkii magneettia, tai itseasiassa esim. suprajohteeseen muodostuvat pyörrevirrat jumittavat magneetin paikoilleen.

Perendevin huijausgeneraattorissa magneettien asennoilla ja "suojalla" yritetään saada magneetit toimimaan ikäänkuin magneettien navat olisivat jotain energiasuihkuja joita voi ohjailla kuin siipipyörään lentävää vettä.

Valitettavasti näin ei ole, vaan magneettikenttä on todellakin kenttä, joka on jatkuvassa vuorovaikutuksessa ympäröivään kenttään ja kaikki muutokset ympäristössä vaikuttavat siihen. Jos magneettia yritetään estää hylkimästä toista magneettia jollain "suojalla", tapahtuu ainoastaan niin että tuo suoja itse hylkii magneettia.

Kansantajuisesti tilannetta voi kuvata vaikka kahdella ilmapallolla, joita yritetään puristaa toisiaan vasten. Ilmapallot edustavat magneeteissa samaa napaa, jotka hylkivät toisiaan. Kenttä pyrkii muotoutumaan pienimmän energian mukaan, samalla tavalla kuin ilmapallo pyrkii olemaan pallo - puristamalla palloja yhteen niihin varastoituu energiaa kuin jouseen, joka taas ilmenee hylkimisvoimana. Mikään suojalevy välissä ei muuta tilannetta miksikään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat