Seuraa 
Viestejä45973

Ensin aktivoitui spiritismi 1800-luvun loppupuolella. 1900-luvun alkupuolella yksin Euroopassa oli useita materilisaatiomeedioita, jotka pitivät kukin esityksiä kerran tai kaksi kertaa viikossa (mistä lisää luvussa Mediumismi). Esityksiä pidettiin ilmeisesti tuhansittain.

Erityisesti ydinaseiden kehityksen jälkeen ufot ilmestyivät näkyviin ja julkisuuteen. On kiinnitetty huomiota lisääntyneeseen toimintaan kriisien yhteydessä. Havaintoja ja kuvia on kymmeniä tuhansia, jopa sotilasparaatin yhteydessä lentokoneita häiritsemässä.

Alaan liittyvässä kirjallisuudessa puhutaan avaruusveljistä sekä kontaktihenkilöistä. Kirjallisuudessa tuodaan esiin näkökulma, etteivät ufot voi tulla keskelle julkisuutta, koska siten ne vaikuttaisivat liikaa ihmisten vapaaseen tahtoon ja osa ihmisistä voisivat pitää heitä jumalina.

Kirjallisuudessa kiinnitetään myös huomiota ihmiskunnan epäoikeudenmukaisuuteen, jossa esimerkiksi 5-6 rikkaalla on samat tulot kuin 200 miljoonalla ihmisellä kehitysmaissa. Asevarustelu on voimavarojen hukkaamista, nyt jo lasketaan, kuinka moneen kertaan ihmiskunta voidaan tuhota. Muita epäkohtia ovat mm. vääristyneen markkinatalouden aiheuttamat ympäristötuhot, vapaan kilpailun nimissä aikaisemmin riistettiin siirtomaita, nyt monet entisistä siirtomaista on ylipääsemättömien velkojen vuoksi taloudellisessa orjuudessa, etniset puhdistukset, halu ratkaista ongelmia sotilaallisesti jne. jne.

Asioiden pitäisi olla juuri päinvastoin, voimakkaan pitäisi auttaa heikkoa ja rikkaan köyhää.

Vancouver Island, B. C., Canada, 8.10.1981

Google: ufo, photo, image. (Yksi ainoa aito valokuva tekee ufot todelliseksi.)

Lokakuussa 1973 kuvernööri, sittemmin Yhdysvaltain presidentti Jimmy Carter täytti NICAP:n (UFO-havaintoilmoitus) kaavakkeen, jossa hän ilmoitti omaan havaintoonsa perustuen olevansa vakuuttunut UFO:jen olemassaolosta. Noin 20 arvovaltaisen henkilön läsnä ollessa UFO oli lentänyt edestakaisin useita minuutteja noin 300-1000 metrin etäisyydessä. Jimmy Carter on kuvannut ryhmänsä näkemän tapahtuman kaavakkeeseen yksityiskohtaisesti.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Olet siunattu. Kyyneleet silmissä luen todistuksiasi. Varo kuitenkin ettet paljasta liikaa salattua tietoa. En usko että olet saanut vielä lupaa mennä yhtään pidemmälle?

Vanhimmat ufo-valokuvat ovat 1870-luvulta. Ufoja on kuvattu myös maalaustaiteessa jo keskiajan Euroopassa ja jotkut vuosituhansia vanhat kalliokuvat muistuttavat lähinnä ufoja. Voi olla, että ihmiskunta on "aina" nähnyt ufoja. Mistä ilmiössä on loppujen lopuksi kysymys, en tiedä. Voi olla, ettei sitä saada koskaan selville.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

UFOt ilmestyivät julkisuuteen, ongelmaksi tietenkin muodostuu se, ettei kukaan tiedä mitä ne ovat.
Tai jos joku tietääkin, niin kerro ihmeessä; päästään UFOista eroon kertaheitolla.

KAKSI perinpojaista tutkimusta, "Project Bluebook" ( prof Allen
Hynekin johdolla ) ja "Condonin raportti" ( Tri Edward Condonin
johdolla ) päätyivät lopputulokseen, ettei ole MITÄÄN todistetta
UFO:jen olemassaolosta. Miksi uskoa huu-haa porukoita ?

Einesteini
Tietääkseni ensimäiset ufo kuvat on jostain ennen ajanlaskun alkua - keskiajalta.

Ja aivan uskottavia kuvia linkistä. http://mars-earth.com/


Joo. Ja muistanette Raamatusta tarinan, jossa juutalaiset kaatovat Jerikon muurit puhaltamalla suuriin trumpetteihin. Ei liene mitenkään mahdollista, joten voisiko kyseessä mahdollisesti olla jokin, joka kivikautisen ihmisen mielestä etäisesti muistuttaa trumpettia... kuten vaikkapa tykki...? Entäpä, kun Jaakob (?) autiomaassa uinuessaan heräsi keskellä yötä ja näki korkealle johtavat rappuset, joiden yläpäässä seisoi Jumala?

BUSHMAN, long time no see
KAKSI perinpojaista tutkimusta, "Project Bluebook" ( prof Allen
Hynekin johdolla ) ja "Condonin raportti" ( Tri Edward Condonin
johdolla ) päätyivät lopputulokseen, ettei ole MITÄÄN todistetta
UFO:jen olemassaolosta. Miksi uskoa huu-haa porukoita ?

En panisi paljon painoa noille raporteille. Oli niin tai näin, ilmiö vain ei katoa minnekään. Havaintoja ja valokuvia kasautuu lisää ja lisää. Joka puolelta maailmaa. Jos kyseessä on valtava salaliitto ja huijausruljanssi, olisi siitä huolimatta kiinnostavaa tietää, miten se on organisoitu ja miksi ihmeessä. Ilmiö vaatisi tutkimusta, vaikka "ufoja" ei olisikaan siinä mielessä, kuin yleensä tarkoitetaan. Rahaa hassataan paljon turhempiinkin nollatutkimuksiin jatkuvasti. Mielestäni paras todiste siitä, että ufo-ilmiö on todellinen, on virallisen tieteen haluttomuus tutkia asiaa. Pää työnnetään pensaaseen, jotta maailmankuva ei murru.

ILMIÖNÄ UFO:t voidaan jakaa seuraaviin kategorioihin:

- Ilmakehän ja tähtitaivaan normaalit ilmiöt > 50%

( Kuu, Venus , pilvimuodostelmat )

- Lentokoneet ja suurvaltojen salaiset kokeilukoneet n. 30%

( NSA:n tutkimuksen mukaan mm. SR-71 oli 70- 80-luvuilla
syynä lähes joka toiseen UFO-havaintoon )

- Ihmiset, jotka tienaavat UFO:illa ( Adamski, Luukanen-Kilde jne.) 10%

- Häiriintyneet ja huomiota hakevat yksilöt n. 10%

Korin pohjalle jäi mm. Condonin raportissa kymmenien tuhansien
tapausten tutkinnassa KUUSI ( 6 ) "selittämätöntä". Näissäkin
yleensä kysymys oli puutteellisesta havaintomateriaalista. Edes
pienintä palaa Maan ulkopuolelta olevaa ainetta ei koskaan ole
saatu.

SIISPÄ: 0 = 0 UFO:t ovat HUMPUUKIA !!!

Vanhin perinne keskiajalta ja aiempaakin puhuu ilmestyksistä.Raamatussakin ilmestyy, paitsi Jeesus itse, Isä J useastikin Vanhassa testamentissa eli juutalaisten raamatussa, paholainen eli saatana, myös itse Jeesukselle, enkelit ilmestyvät paimenille, lisäksi myös Saaran ja Marian tulessa selittämömästi raskaaksi. Kuoltuaankin Jeesus kuljeksii muutman päivän läheistensä keskuudessa, kunnes katoaa
taivaaseen ei taivaalle. Pyhimys Kristoforos sai nimensä kanniskletuaan Jeesusta. Ilmestyskirja syntyy apostoli Johanneksen kummallisista näyistä. Sitä ennen Mooses kirjoitti laintaulut Jn ohjauksessa. Jne.

Keskiajan perinteessä Jeesuksen ilmestyminen ihan keskustelemaan jonkun kanssa on joopa yleistä. Usein se tapahtuu uskovien rukoilemista varten pystytetyn ristin luona.

Uusi termi UFO alkujaan oli toisen maailmansodan varsinkin USAlaista sotilaskieltä, siis tunnistamaton kohde, suunnilleen luultavat vihollisen koneet, sittemmin saksalaisten V-aseet. Ja sotilaskielessä se oli edelleenkin toisen maailmansodan jälkeen. Luultavin UFO siis Neuvostoliiton ensin lentokoneet, sitten ohjukset. Kerrotaan, että USAn silloinen sota- eli puolustusministeri näki pilvenpiirtäjässään näyn
hyökkäävistä neuvostokoneista ja hyppäsi ikkunasta alas. - Uutta kantavuutta sotilaallinen UFO sai uudesta terroristien sodasta. Syyskuun 11. päivän iskuja edelsivät aikeiltaan tunnistamattomat lentokoneet.

Ammuttua ensimmäiset satelliitit tuli tavaksi ilmoittaa itse lähettämistään esineistä, jotta ei syntyisi toisella puolen ja omallakaan liikaa hämmennystä. Josku ilmoitus saattoi olla tahallisen harhaanjohtava.
Marraskuussa 1957 avaruudesta kuului koiran haukuntaa, ja ilmoitus kertoi Laika-koirasta. Eläinystävissä lännessä oli paheksuntaa, kun
koira sitten lakkasi haukkumasta. Vissiin Laika oli myös neuvostolainen kameramerkki. Ja todellisuudessa avaruudessa lie ollut ensimäinen tarkkailu- ja kuvaussatellitti. Haukunta lie tullut nauhalta. Kyllä neukkuja varmaan hiukan nauratti.

SiviiliUFOtkin osaksi saivat uuden tulemisensa sotilaallisten asioiden yhteydessä. Jatkuvasti levyään tuijottavat tutkamiehet saivat ilmestyksiä. usein varmana puoliunen tapaisessa tilassa. Suihkukoneiden lentäjät näkiväöt outoja näkyjä, johtuneita psyykkisistä seikoista tai myös säästä.
Kun kansalaiset saatiin tarkkailemaan UFOja ja ilmoittamaan niistä, tämä oli keino myös saada tietoje mahdollissta vihollisen vierailuista ilmatietä.
Olihan USAlla omat vakoilukonnensa, ja muutama myös pudotettiin matkallaan, kuuluisimpana U-2 1.5.1960. Suomessa useat
UFO-havainnot liittyvät itä- ja joskus länsinaapurinkin ohjuslaukaisuihin, niiden aiheuttamat valojuovat.

Siviilien eli kansalaisten keskuudessa UFOt samalla liittyvät vanhaan eli uskonnolliseen perinteeseen. Myös Suomessa UFO-havaintoja saatiin leastadiolaisuuden vahvalta alueelta Kuusamossa.

Että on kyetty näkemään ihan kohdattuina outoja olentoja, siihen tarvitaan jo poikkeavaa sieluntilaa ynnä hyvää mielikuvitusta.

Vrt. samansuuntainen yksilön tai joukon haltioituminen. Kuvassa 1914
Saksan julistettua sodan nähdään kansanjoukossa Adolf Hitler haltioituneessa tilassa. Samaan tilaan hän luultavasti joutui, kun 1929 sai kutsumuksensa Saksan Johtajaksi. Sittemmin joukkojen haltioittaminenn suurissa joukkokatselmuksisa oli natsien menetelmä. USAssa menetelmää jo aiemmin olivat käyttäneet jotkut uskonnolliset lahkot. Myös Pelastuarmeijan työssä osatehtäv on haltioittamisella. Natsien SA-mihiestä monet muuttivat kasarmeihinsa Pelastusarmeijan yömajoista. Myös Hort Wesselin pohjana alkujaan oli Pelastusarmeijan laulu, suomeksi lie Ei taivaassa oo kuolon vaaraa.

Huomaa vielä joukon innostuksen ja suorittavan yksilön innoituksen kohominen huippuunsa suurissa urheilutapahtumissa.

NIIN, jos ufot olisivat aitoja, ne kai näkyisivät
joka puolella maailmaa jotakuinkin samannäköisinä.
Mutta nämä näytkin ovat kulttuurisidonnaisia.
Katolisissa maissa, kuten Meksikossa, ufojen "kor-
keasesongin" aikana 50-60-luvuilla nähtiin ristin
muotoisia ufoja, Neuvostoliitossa ja Kiinassa puo-
lestaan huhki ilmassa sirppiä ja vasaraa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat