Seuraa 
Viestejä45973

Jeesus jo 2000 vuotta sitten painotti, että Jumalan Valtakunta on sisällisesti teissä ja kehotti ensimmäiseksi etsimään Taivasten Valtakuntaa. Jumalan Valtakunnan etsiminen on kokemuksellinen tapahtuma eikä opillinen tieto. Jeesus erityisesti korosti elämäntapoja, tietyllä tavalla elämistä. Kirjassaan ”Symbolit piilotajunnan kieli” Carl G. Jung korostaa, että sisäinen itse on säätelevä keskus. Sisäinen itse liittyy jollakin tavalla koko maailmaan sekä sisäiseen että ulkoiseen. Se on olemukseltaan läsnä oleva, muotoa vailla oleva, ilmeten ihmisen kautta. Henkisissä kirjoissa suoran yhteyden saamista sisäisen itseen (muita samaa tarkoittavia nimityksiä: Luoja, Itse, Kristus, monadi, Jumalan kipinä, Henki, Jumala) sanotaan taivasyhteydeksi, valaistumiseksi, idänuskonnoissa samadhiksi.

Jung jopa korosti samassa kirjassaan, että ”jossakin oman olemuksen ytimessä ihminen tavallisesti tietää minne hänen pitäisi mennä ja mitä tehdä, mutta joskus klovni, jota me sanomme minäksi, käyttäytyy niin häiritsevällä tavalla, että sisäinen ääni ei saa itseään kuuluviin”. Lisäksi Jung korosti kahden mielen, persoonallisuuden läsnäoloa samassa yksilössä. Tämä asia Jungin mukaan voidaan koska tahansa ja missä tahansa todentaa. Carl G. Jungin mukaan suuresta alkuperäisestä mielestä on muodostunut pieni inhimillinen mieli. (Tähän voi liittyä vaistomainen tuntemattomuuden pelko lähestyä henkisyyttä.)

Maailmankuulu henkinen kouluttaja Deepak Chopra suosittelee henkisen yhteyden saamiseksi puolen tunnin meditaatiota aamulla ja illalla. Korostaa tässä yhteydessä luonnossa olemista, luontoa. Chopran mukaan maallisen minän puhetta on ”Mitä minä voin saada?” ja hengen sisäistä puhetta ”Miten voin auttaa?” Painottaa, että jokainen teko synnyttää energiaa, joka palaa luoksemme kaltaisenaan. Kun tapaa jonkin ihmisen, niin pitäisi antaa tälle kukka, kohteliaisuus, rukous tai siunaus.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Jung painotti, että ihmisen pitäisi saada yhteys tähän sisäiseen keskukseen kiinnittämällä siihen jatkuvasti huomiota. Ihmisen tulisi siis elää kahdessa tasossa tai maailmassa samanaikaisesti ja seurata niitä vihjeitä ja merkkejä, joita saa ulkoisissa tapahtumissa sekä symboleissa unissa. Jungin mukaan tämä yhteys sisäiseen itseen ei siis tarkoita subjektiivisten ajatusten pohtimista. Ihminen joutuu tavallisen ulkoisen elämän lisäksi jännittävään sisäiseen seikkailuun ja vapautuu kaikista epäilyistä sisäisen itsen suhteen ja kokee suuren onnen ja elämäntarkoituksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Avataara Amma korostaa opetuksissaan, että henkisyys voidaan kokea vain tyyneydessä ja hiljaisuudessa. Tällöin on kyse hetkeksi kaiken ulkomaailmasta kerätyn tiedon poisjättämisestä. Neale Walsch kirjassaan ”Keskusteluja Jumalan kanssa” välittää saman tiedon: ”En voi ilmoittaa sinulle totuuttani ennen kuin lakkaat kertomasta minulle omaasi”. Osho kirjassaan ”Zen perimmäinen totuus” (Unio Mystica, 1997) on kuvannut henkistä tiedostamista seuraavasti: ”Uskonnollisuus voidaan tiivistää yhdeksi sanaksi – meditaatioksi. Tai voit kutsua sitä hiljaisuudeksi – sellaiseksi, jossa miltei lakkaat olemasta; sisimpäsi on täysin hiljainen, sisäinen rauha on rikkumaton. Vain sellaisessa hiljaisuudessa voi herätä jotakin, vasta sellaisessa hiljaisuudessa voit alkaa kuulla totuuden hiljaisen, hennon äänen. Voit kutsua sitä Jumalaksi, voit kutsua sitä sieluksi.” Osho kirjassaan ”Meditaatio on” (Unio Mystica, 1998) korostaa, että meditaatiossa, kun ajatukset on häipyneet, mielen valtaa tyhjyys ja pimeys. Hän kuvaa tapahtumaa, kuin olisi tullut kirkkaasta auringonpaisteesta sisälle. Viiveen jälkeen pimeys katoaa. ”Valo alkaa kajastaa. Valo, joka syntyy kuin itsestään. Silloin voit ensimmäisen kerran oivaltaa, kuka oikein olet – että olet tuo valo.”

En voi kertoa Sinulle hengen totuutta ennen kuin lopetat kertomasta omaasiko? Kerrot Jungin totuutta, Amman sanomaa, Oshmon tai jotain juttuja Zenistä...

Kokeile meditaatiota liikenneruuhkassa ja ampumaradalla, siellä se on vaativampaa kuin kotona vessassa. Ampumaradalla maalitaulujen takana saatat saada yhteyden Jumalaan, ihan oikeasti

Mun mielestä meditatiivisessa tilassa pitää pyrkiä olemaan 24h, eikä mitään puolen tunnin jaksoja, sehän on silloin 1/24-osa eli alle 5% elämästä, jolloin on tietoisemmalla tasolla kuin normaalisti, eli aivan liian vähän.

Mutta kaikki lähtee jokaisesta itsestään, jos noudattaa Jeesuksen oppeja, siirtyy tässä multiversumiryppäässä sellaiseen haaraan, jossa asiat menee paremmin. Ja mikäli kaikki noudattavat näitä oppeja, siirtyminen tapahtuu kollektiivisesti.

Miettikääpä sitä!

En ole uskovainen, mutta uskon parempaan tulevaisuuteen, jahka kaikki saadaan ymmärtämään, että raha ei tee onnelliseksi, vaan on kaiken pahan alku ja juuri, ja saadaan lisäksi yhteiskunnan päättäjät tajuamaan, että yhteiskunnan tarkoitus on KAIKKIEN kansalaisten hyvinvoinnin ja henkisen kehityksen maksimointi, ei oman tilipussin ja kunnialistan kartoittaminen.

pointless
Eikös tämä ole vähän väärä paikka selitellä tuollaista hölynpölyä?

Mistä tiedät että on hölynpölyä?
Turha vastata: Spagettihirviö pelastaa.

Suurin osa ihmisistä ei edes tunne omaa itseään.
Ei ole koskaan kerennyt tutustumaan asuntolainaa maksaessaan.

Spagetti, Krhisna, Budhha, Jesse, Muhammed ja mooses kaikkii jauhaa samaa juttua. Toiset enemmän omaan tarkoitukseen ja toiset vähemmän.

Ns. Oman itsensä tutkimista, enkä tarkoita teinipojan tyyliin on harrastettu jo kauan ennen Jessen tai kenenkään muun tulemista.

Luultavasti sen takia kun ei ollut telkkaria

Nykyään ei tarvitse kuin avata ihmelaatikko ja Oprah/Dr. Phil hoitaa ajattelemisen...
Ja jos on erittäin tylsää niin voi myös katsoa itseään tv:stä(Big brother)

Jumalan Valtakunta on sisällisesti teissä

Saksassa kyllä ollaan samaa mieltä, onhan se autoilun luvattu maa...

Todellinen Jumalan Valtakunta on kontaktihenkilö-ystäväni mukaan pian täällä. Savolainen aivoenergiatihentymä on esimerkki siitä että yhä useampi näkee että todellisuus on vain välitila ja silkkaa harhaa. Tulee aika jolloin näemme uudet luonnonlait. Tietoisuutemme yhtyy universaaliksi hengeksi kun ihmiskunta on valmis näkemään. Monet näkevät jo välähdyksiä toisista ulottuvuuksista. Eikö se kerro teille jotakin?

E.T. Laine
Todellinen Jumalan Valtakunta on kontaktihenkilö-ystäväni mukaan pian täällä. Savolainen aivoenergiatihentymä on esimerkki siitä ...plaaa....plaaa.. Monet näkevät jo välähdyksiä toisista ulottuvuuksista. Eikö se kerro teille jotakin?

Kertoo kertoo... Savorlainen energiakeskittymä avautuu yhä laajemmin välähdellen ja samalla hangaten itsessään vähemmän tiheitä kohtia jo niin pirusti täällä palstoilla niin kuin myös Etelä-Savon iltataivaalla. Näistä on myös puolueettomia silminnäkijähavaintoja jotka eivät ole vielä päässeet kontaktiin sinuun eikä virallisten UFO-miesten keskustelupalstan moderaattoreiden kanssa. Sinun kontaktihenkilösi hankaavat myös kokoajan itsessään yhä laajenevia paisuvaiskudoksen energiakeskittymiä jo siihen tahtiin että pian näitä välähdyksiä saa todistaa koko planeetan muu poppoo kunhan vain käännöstyö saadaan ensin aramean kielelle vielä valmiiksi.

Sitä ennen me emme voi kuin toisiamme hangaten juoda shamppanjaa kontaktihenkilöidemme kanssa Valtakunnan laajinta käännöstyötä odotellessa ja päästäen samalla kudoksistamme laajenevaa metaanikaasua ja ureaa valumaan kohti kudoksellisesti vähemmän tiheitä energiakeskittymiä jotka osuessaan Etelä-Savon stratosfäärin magneettikentän fotonikeskittymiin avaavat yhä laajempia valokeskittymiä iltataivaalle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat