Seuraa 
Viestejä45973

Todellisuudessa aivoihin on mahdollista lähettää informaatiota, joka ajaa yli oikean fyysisen maailman informaation. Kyseessä on virtuaalitodellisuus, eli tämä peli, jota elämme.

Joko yksi tai useampi meistä on todellinen ihminen - loput ovat virtuaalisia olentoja.

Virtuaalitodellisuus on niin aito, että sitä on mahdotonta erottaa todellisuudesta.
Nykyään on huomattavissa kehitys, jossa on mahdollista renderoida 3D maailmoita, jotka ovat ulkoisesti hyvin aitoja. Vaikka 3D elokuvaa varten renderoidaan vain näkymä paikasta X on koko miljöö koodattu ohjelmaan ja siellä pystyisi periaatteessa liikkumaan. tästä vaikka nimeltään 2000 ohjelmasta renderoidaan vain sen verran kuin todelliset kokijat näkevät. Kaikki muu on pelkästään laskutoimituksia.

Aika on joustava käsite. Tietokoneella voidaan peruuttaa ajassa ja matkustaa tulevaisuuteen. Aikaa manipuloimalla voidaan muuttaa todellisuutta. Virtuaali-ihmiset ja muut olennot toimivat "pelinjohtajan" apuna. Jos halutaan, että talo on punainen kun "pelaaja" ohittaa talon, niin GM on lukinnut todellisuuden, matkustanut menneisen ja pistänyt talon omistajan maalaamaan talon. Kun jatketaan peliä eteenpäin, talo on punainen.

"Peliä" lasketaan vain niiltä osin, kun se vaikuttaa pelaajan kokemukseen. Esimerkiksi Kallen talon väri Turussa on aivan se ja sama - mutta jos "pelaaja" näkee talon, lasketaan talolle äkkiä väri. Menneisyys muokkaantuu pelaajan kokemuksen kautta.

Virtuaalitodellisuudessa kaikki on mahdollista, sillä kyse on vain harhasta. Virtuaalitodellisuus ei ole fyysinen todellisuus, vaan pelkästään aivoille tuotettua kokemusta.

Todellisuudessa ihmiset(rikkaat) käyttävät koko elämänsä elämällä virtuaalitodellisuuksissa. Jokainen haluaa pidentää elinikäänsä sadoilla vuosilla. Kukaan ei enää synnytä lapsia, eikä hukkaa aikaansa todellisuudessa elämiseen. Kukin meistä on kuolevainen, sillä tiede ei ole ratkaissut ikuisesti elämisen ongelmaa. Kaikki kuolee. Elämä loppuu. Ei olekaan ikuisuutta.

Oikea maailmanloppu tulee. Ihminen joutuu pakenemaan kotiplaneetaltaan sukupolvialuksiin etsimään tulevaisuudenkotia tuleville ihmissukupolville - ja taas rajalliseksi ajaksi - sillä kaikki tuhoutuu. Joukosta löytyy myös itsekäitä loosereita, jotka eivät ole kiinnostuneet ihmiskunnan pelastamisesta vaan ainoastaan omasta eliniästään. Energiaa on loputtomasti. "Printtereillä" pystytään korjailemaan ihmiskehoa, ja huolehtimaan elintoiminnoista, kun kehon omistaja on raidilla.

Ihmisellä on päässänsä "verkkopääte", ei ole PC:tä, kaikki informaatio käsitellään keskustietokoneissa. Ihminen on hybridi, joka ei enää osaa elää ilman tietokonetta ja internettiä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Maailmanloppu on jo tullut, ja nyt kaikki loput ihmiskunnasta on menossa uudelle planeetalle isolla avaruusarkilla, jolla elämme sen aikaa tässä virtuaalitodellisuudessa, kunnes saavumme sinne, tai mikäli olemme jo perillä, odotamme siihen asti, kunnes tässä virtuaalitodellisuudessa saavutetaan kollektiivinen konsensus ja ihmiskunnan toimet saadaan synkronoitua luonnon kanssa harmoniaan.

PlayStation 3:lla onkin sitten yksi esimerkki virtuaalitodellisuudesta:

http://www.youtube.com/watch?v=bVut8c8SnsU
http://www.youtube.com/watch?v=OWxRBoK3zv4

Helposti peleihin uppoutuu, ja kun pelien välissäkin kaikki kommunikointi kaverien kanssa tehdään virtuaalitodellisuudessa, niin ei jää paljon aikaa oikealle elämälle. Sitten kun tekee vielä etätyötä ja tilaa vaikka pitsat kotiin, niin ei tarvitse paljon ulkona käydä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Second Life virtuaalitodellisuus jumittaa melkoisen paljon, mutta jonkin verran se kyllä toimii. Ainutlaatuisen SL:stä tekee se, että siellä voi rakentaa ihan mitä tahansa. Ihmiset saavat napsittua ainakin hienoja kuvia:
Kuvia

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat