Seuraa 
Viestejä45973

http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/st ... 34,00.html

Tukholmalainen dokumenttiohjaaja, Maj Wechselmann kirjoittaa Aftonbladetissa, että näin vaalien alla on muistettava ja huomattava että kaksi Feministi Puolueen FI:n huippunimeä Gudrun Schyman ja europarlamentaarikko Maria Carlshamre ovat ahneita hyväpalkkaisia talousrikollisia, vaikka he itse pakoilevatkin vastuutaan koettavat vierittää syyllisyyttään niskoiltaan muille ja syyttävät rikoksistaan tietämättömyyttään.

Ruotsalaisen fakki-idiotismiä hipovan valtionfeminismin mukaanhan nainen on aina patriarkaatin viaton uhri. Syy on aina muissa(siis miehissä) ja muiden pitäisi muuttua, ei naisten. Kyseinen meppi Maria Carlshame on profiloitunut myös ruotsalaisen naisten "uhriuteen" perustuvaan seksinoston täyskieltoideologian lobbaamisesta koko EU:n alueelle ja viime talvena myös Suomeen. Kyseinen meppi on myös kunnostautunut Anna Kontula mustamaalauskamppanjasta väittämällä että kansainvälinen rikollisuus rahoittaisi Anna Kontulan tutkijantointa. Tässä samassa kaikkien vähänkin objektiivisesti ja puolueettomasti prostituutioon suhtauvien tutkijoiden mafian kätyreiksi leimaamisessa ovat ansioituituneet myös suomalaiset naisjärjestöt Naisasialiitto Unioni etunenässä.

Schyman on tuomittu oikeudessa veronkiertoon liittyvästä matkakustannuksilla keinottelusta ja Carlshamre kirjanpito- ja konkurssirikoksista. Wechselmannin mielestä rikokset ovat sen laatuisia, että nämä kaksi edellä mainittua henkilöä eivät ansaitse ruotsalaisen yhteiskunnan kunnioitusta. Wechselmann kysyy ovatko Gudrun Schyman ja Maria Carlshamre oikeita henkilöitä johtamaan pienituloisia, veronsa rehellisesti veronsa maksavia opiskelijanaisia ja kirjanpitonsa laillisesti hoitavia naisyrittäjiä, jotka ehkä miettivät äänestävätkö FI:tä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Tietyt feministiset lahkot ovat olleet parhaimmin menestyviä äärliikkeitä Pohjoismaissa. Saa nähdä millä fanaattisuuden asteella pystyvät räpiköimään. Tuleeko nousu vai romahdus?

Ruotsalaisesta feminismistä tulee ensimmäisenä mieleen, kuinka kaikki miehet ovat (potentiaalisia) raiskaajia ja pitäisi tulla kohdelluksi sen mukaisesti.
Että se siitä uskottavuudesta.

Kohta pääsemme lukemaan Neonomiden ja Echin mielipiteet asiasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Feminismin haittapuolena on miesten oikeuksien vähenminen. Jopa hyvin femiininen lehti nimeltä Iltalehti otti kantaa tästä, mutta aika pikaisen lyhyesti. Tokaisi yhdessä otsikossa, että miehet eivät usko rakkauteen, koska päätyvät usein maksamaan lapsilisää eikä tapaamisesta ole tietoakaan.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2006082 ... 8_uu.shtml

http://www.syrjityt.fi/

Tuossa on oleellinen linkki, joka liittyy nykypäivän vaiettuihin tosiasioihin.
Tosiaan nykyään mies ei saa olla mies. Ei saa todistaa miehisyyttään, koska se on väärin ja barbaarista. Jopa miesten aktiivisuus tunneilla koetaan jotenkin häiriköinniksi (omakohtaisia kokemuksia), vaikka sanoisikin asiaan liittyvää asiaa.

Toope
Seuraa 
Viestejä30749
Abamocho
Tietyt feministiset lahkot ovat olleet parhaimmin menestyviä äärliikkeitä Pohjoismaissa. Saa nähdä millä fanaattisuuden asteella pystyvät räpiköimään. Tuleeko nousu vai romahdus?

Enpä usko noiden menestymiseen Suomessa. Luotan suomalaisten naisten älykkyyteen enemmän kuin ruotsalaisten feministien.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat