Seuraa 
Viestejä45973

ALLEKIRJOITA ADRESSI HOLLANNIN PEDOFIILIPUOLUETTA VASTAAN!

Nyt on Hollannissa hyväksytty se pedofiilipuolue joka ajaa mm.lapsipornon
sallimista ja lapsen vs. aikuisen välisen sallivan seksi iän poistamista
kokonaan laista, eli he siis toivovat julkisesti voivansa harrastaa seksiä
lain suomin siunauksin myös vauvojen kanssa.

Joku ihana ihminen on laittanut nettiin adressin jossa vaaditaan Suomelta
painostusta tuolle asialle. Adressi tullaan luovuttamaan syyskuun lopulla
Oikeusministeri Leena Luhtaselle Tampereella 20-22.09.2006 pidettävässä
EU:n Oikeus- ja Sisäministerien epävirallisessa kokouksessa.

Nimiä adressissa on jo yli 1800, mutta kaikki me ymmärrämme että niitä
TÄYTYISI SAADA VIELÄ PALJON LISÄÄ.

Siispä menkää allaolevaan osoitteeseen ja laittakaa nimenne sinne

Osoite adressiin on:
http://www.adressit.com/pedonkielto

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valitettavasti en voi allekirjoittaa vetoomusta, koska se olisi sananvapauden vastaista. Yhtä hyvin minäkin voisin ajaa kommunistipuolueiden bannaamista mutta se olisikin samanlaista pakkovallan käyttöä kuin mihin vasemmistolaisuus lopulta johtaisi.

Tehokkain tapa puuttua kyseisten ääri-ilmiöiden syntymiseen on moraaliseen arvoperustaan nojautuva ajattelutapa. Kun ihmiset hyväksyvät sisäisen itsekurin ja arvoperustan, tukahdutetaan rappiollinen kehitys - missä tahansa yhteiskunnassa.

Konkreettisesti haluaisin ainoastaan korostaa, että ihmiset löytäisivät syy-yhteyden Hollannin kaltaisen maan muihin negatiivisiin asioihin ja miten se liittyy pedofiilipuolueiden kaltaisiin uusiin uhkakuviin Länsimaissa. Kun yksilö ymmärtää tämän taudin aiheuttajan kokonaisoireet, eikä pelkästään yksittäisiä oireyhtymiä sieltä sun täältä, hän myös tietää lääkkeet kyseisen taudin parantamiseen.

Hyvin sanottu. Jotkut tykkää miehistä, jotkut naisista ja toiset lapsista. Suvaitsevuutta erilaisuutta kohtaan. Ihmisiä on kuollut tällaisen vapauden, demokratian ja liberalismin puolesta, nyt Nelly on lyömässä lyttyyn kaiken tämän. Etkö häpeä yhtään?

Ettäkö hävetä pitäis

Jotain rajaa olis vedettävä näiden asioiden suhteen, jotta jonkilainen moraalikäsitys säilyisi.
En ymmärrä pedo-puolustajien kantaa lainkaan.

Nelly
En ymmärrä pedo-puolustajien kantaa lainkaan.

Ei ihmekään, jos jatkuvasti sekoitat sanan- ja järjestäytymisvapauden kannattajat pedofiilien kannattajiin. Kyseessä on kaksi täysin eri asiaa.

Nelly
En ymmärrä pedo-puolustajien kantaa lainkaan.

Minä kyllä ymmärrän tuota pedofiilipuoluetta - en hyväksy mutta ymmärrän. Tämän saitin "pedo-puolustajat" ovat osin trolleja (koulupoikia) joilla on hirveän hauskaa.

Aikaisemminhan ei ollut ikärajoja naimisiinmenon kanssa eikä sitä lehmää tai hevosta varmastikaan satu jos sitä nyt pökkii. Hyvä jos huomaa. Eläimiinsekaantuminen on silloin tuomittavaa moraalisesti jos siinä on hyväksikäyttöä mukana. Rajaahan ei voi vetää, siksi kannattaa tuomita koko touhu. Se on vain sellainen tabu ettei siitä uskalleta puhua.

Teini ei ymmärrä omaa parastaan. Vaikka sanottaisiin että lapsi haluaa seksiä, ei se kuitenkaan ole hänelle (henkisesti) hyväksi. Polttavathan nuoret tupakkaakin ja käyttävät alkoholia ilman lupaa. Ikäraja on 18 eikä sitä ole aikomustakaan laskea. Nuoria pitää suojella, itseltään ja monelta muulta asialta. Seksi aikuisen kanssa ei kuulu normaaliin kehitykseen, se olisi hyväksikäyttöä.

Seksi lapsen kanssa on taas täyttä pedofiliaa, länsimainen yhteiskunta herkästi vain leimaa teinifetisminkin pedofiliaksi. 12-14-vuotias teinityttö on jo aika valmis fyysisestii, ei hän mikään lapsi ole. Seksi 17-vuotiaan kanssa on pedofiliaa mutta ensi viikolla sitten ei olekaan kun hän täyttää 18?

Riittää, että enemmistö kansanedustajista äänestää pedofilian sallivaa lakia vastaan (esim. 1 pedofiili, 199 vastaan). Siten pedofilia pysyy kiellettynä jatkossakin. Itse olen sitä mieltä, että lasten hyväksikäyttö on lievästi sanottuna törkeää. Mitä pedofiilin mielessä mahtaa liikkua? Eivätkö he ole nähneet esim. Kill Bill -elokuvaa, jossa pienenä hyväksikäytetty lapsi kasvaa aikuiseksi ja palaa kostamaan? Kostona oli hyväksikäyttäjän murhaaminen. "Hyvässä" tai pahassa, kaiken kaikkiaan lasten hyväksikäyttäminen aiheuttaisi varmasti paljon kaikenlaista murhetta ja kyseenalaisia lieveilmöitä.

Lisäksi esimerkiksi vankiloissa lapsiin sekaantujia ollaan "ojennettu". Jos lapsiin sekaantuminen olisi laillista, "ojentajia" riittäisi todennäköisesti myös vankilan ulkopuolella, koska kyseessä on arka aihe. Siten levottomuudet leviäisivät. Sitäpaitsi lapset ovat kasvuiässä myös henkisesti. Ties mitä traumoja lapsille jäisi, jos aikuisten olisi sallittua jatkuvasti lähennellä lapsia seksimielessä. Monet lapset joutuisivat varmaan monta kertaa viikossa kokemaan isojen pelottavien ihmisten lähentelyä, vaikka koulumatkalla. Lapset eivät välttämättä edes uskaltaisi puolustaa koskemattomuuttansa, koska aikuiset ovat heitä suurempia ja lapset varsin heikkoja. Isot nuoret miehet voisivat vedota laillisuuteen, eivätkä vanhemmat "voisi" kieltää lastensa lähentelemistä kyseisiltä miehiltä. Tosiasia on, että ennemmin useimpien lasten vanhemmat "ojentaisivat" lähentelijöitä kuin noudattaisivat lakia. Pahimmillaan voisi syntyä kaikenlaista kähinää, riitelyä ja tappelua, ehkä jopa mellakoita. Pedofilia on siis räikeän selkeästi yhteiskuntarauhaa loukkaava asia.

Muun muassa näistä syistä pedofiliaa ei tulisi sallia jatkossakaan. Äänestäkäämme siis vastaan.

Asimov
Seksi 17-vuotiaan kanssa on pedofiliaa mutta ensi viikolla sitten ei olekaan kun hän täyttää 18?

Asimoville ja kaikille pikkupillujen/teinivosujen metsästäjille tiedoksi.

Ikäraja ei ole 18 vaan 16 vuotta! Eli voit nussia 16-kesästä sydänmesi kyllyydestä ja täysin laillisesti, vaikka vetelisit itse jo viidettä kymmenettä!

15-kesänen se on jo toinen juttu... Kandee olla varovainen!

Abdul Az
Asimov
Seksi 17-vuotiaan kanssa on pedofiliaa mutta ensi viikolla sitten ei olekaan kun hän täyttää 18?

Asimoville ja kaikille pikkupillujen/teinivosujen metsästäjille tiedoksi.

Ikäraja ei ole 18 vaan 16 vuotta! Eli voit nussia 16-kesästä sydänmesi kyllyydestä ja täysin laillisesti, vaikka vetelisit itse jo viidettä kymmenettä!

15-kesänen se on jo toinen juttu... Kandee olla varovainen!


Poikkeuksena profeetat tiettyine erioikeuksineen...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat