Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Miettikää seuraavia asioita. Jos jenkkei ei ois, ois Japani vieläkin valtiaana koko kaukoaasiassa ja pienet vinosilmät vääntäis sushi-rullia saariapinasamuraille joka päivä ihan homona, palkkioksi saisivat yhden kupin riisiä päivässä ja piiskaa pervojen pienimunaisten kääpiöiden liikemiesvierailujen yhteydessä.

Jenkit on yksin vastuussa siitä, että teetä litkivät Englantilais munakoisot limapapuineen ja teeleipineen alkoivat luopua maailmanvallastaan pari sataa vuotta sitten. Ilman jenkkejä kaikki maailman oikeusistuimet käyttäisivät vieläkin niitä valkoisia nuttura peruukkeja. Mistä hitosta ne brittipersreiät senkin keksi? Ei riitä että on kiistatta maailman rumin kanssa vaan pitää vielä pukeutua joihinkin hiton polvisukkiin (excuse me? Where is the football field, sir?)" ja homoperuukkeihin.

Ilman jenkkejä kaikki olis kommunisteja. Istuttais tuolla ulkona ryyppäämässä viinapullojen kanssa ja syytettäis kapitalistisikoja siitä kun elämä on perseestä. Kaikki oltais päivisin hikisissä tehtaissa töissä tekemässä jotain reikäpohjaisia sinkkiämpäreitä ja 120 l satasella syöviä traktoreita. Ruoka olis varmaan jotain hiton Borsh-keittoa joka päivä ja vaatteet näyttäis siltä että kaipaa pelastusarmeijan keräyskoria kipeämmin kuin Hjallis Harkimon naama plastikkakirurgiaa.

Ainoastaan paatuneimmat taulapääkommunistit eivät tajua että amerikasta lähtee kaikki hyvä.

Sivut

Kommentit (126)

Lisäksi on todettava, että USA ei olisi sen nykyisessä asemassa, jos maassa olisi tehty asioita väärin, huonosti, typerästi, älyttömästi, osaamattomasti tai laiskasti.

Kaikkein pahin juttu on se, että ilman jenkkejä Kanadan ja Meksikon välistä valtavaa aluetta hallitsis erilaisista inkkariheimoista koostuva jengi, joka vaan asuis isoissa teltoissa ja metsästäis biisoneita.

Niitten hallinnassa olis valtavat määrät kaikenlaisia luonnonrikkauksia, mutta eihän ne apassit ja siouxit niistä mitään tajuais. Kaikki jäis hyödyntämättä, kun ne vaan dokais tulilientä ja tanssis sotatansseja.

Ja Japani olis tosiaan voittanu sen sodan, kun ei niillä inkkareilla olis ollu muuta kuin keihäitä ja jousipyssyjä. Olihan ne varmaan kovia jätkiä, mutta ei ne mitään atomipommia olis ikinä osannu duunata. Onneks oli jenkit jotka osas.

salai
Seuraa 
Viestejä7564
Liittynyt17.3.2005

Ranskalaiset on perverttejä.
Ilman nitä kaikki olisi amerikkalaisia.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Rollerball
Ainoastaan paatuneimmat taulapääkommunistit eivät tajua että amerikasta lähtee kaikki hyvä.

Oikeastaan melkein kaikki hyvä on sieltä jo lähtenyt.

Niin ja valitettavaa on tietenkin ennenkaikkea se, että kaikki tuossa ekassa viestissä mainitut jutut olisi parempia kuin se että USA on näin hallitsevassa asemassa kuin se nyt on. Maailma olisi parempi paikka jopa natsi-saksan orjavaltiona kuin mitä se on ton Suuren Saatanan alla.

Rollerball

Ilman jenkkejä kaikki olis kommunisteja. Istuttais tuolla ulkona ryyppäämässä viinapullojen kanssa ja syytettäis kapitalistisikoja siitä kun elämä on perseestä.

Mite sä voit epäonnistuu näin yksinkertasess ajatuskuvioss?

Varmistan viel, ett tajuut. Jos kaikk ois komukoit, noit kapitalistisikoikaa ei sitt tietty ois, eikä niit vois syyttää, mutt tokiha me voitasiin kuvitella, ett niit ois silleen ku jumalii. Ja osa meist uskois, ett kapitalistei on ja osa ei. Varmaanki.

Ja jos kaikk ois kapitalistei, ni sitt me tietty kaikk oltasiin miljonäärei ja käytäis rantsuil, millo purjehtimisilt ja golffin peluult kerettäisii, mutt sitt joku visionääri heittäis siin rantsuhietikoll samppista avatessaa, ett "hei, aatelkaa, jos komukoit ois olemass". Siin muut huuli pyöreenä, ett "keitä?". Johon tää visionääri sitt, ett "sellasii ihmisii, jotka tahtois ottaa meilt meidän jokasen miljoonat ja paatit..." Siihe joku urpo sitt naurais ja heittäs, ett " heii, mutt sehä ois mahotont, kaikilha on jo miljoonat ja paatit, ku me kaikk ollaa kapitalistei".

Toi ois tosi hienoo, eiks sustaki?

Edit: Korjasin pari kirjotusvirhett, joita tuli, ku työillan päätteeks väsy painaa.

Paljon on muuttanut historiaa. Jos sitä ei olisi ollut, niin kyllä paikan ottajia olisi luultavasti riittänyt..
Kyllähän me Neuvostoliitto pysäytettiin...
Hyviä asioita on tullut ja tulee. "Kovaan hintaan" välillä...

Olisi ehkä parempi jos Japani olisi hallinnut kaukoaasiassa.
Nyt siellä on Kiina hoitamassa hommia.
Onneksi rauhallisesti.

Näyttäisi vähän siltä että Usa on ottanut askelia taaksepäin vapauden suhteen:

Miettikää, jos rollerballia ei olis, niin ei ikinä ois tarvinu nähdä tätä tekstiä. Sillon maailma todella ois parempi paikka. Ei ois tarvinu herätä aamulla ja lukea fraaseja "saarihomoapina "vääntää ihan homona" tai "nuttura peruukkeja".

Ajatuksiin USA:sta liittyy väärinkäsitys: Se mielletään valtioksi perinteisessä mielessä jopa siellä, vaikka se on varsin tuore siirtokunta, jonka kulttuuri on kaikenmaailmansiirtolaisten perinteiden mössöä ja etnisten kahinoiden temmellyskenttä. Sen viihdemasiina koettaa luoda kuvaa kuin se olisi "keskieurooppaa". Sen sotaisuus johtuu sen identtikriiseistä. Asia voi muuttua kun se kasvaa "isoksi".

Imagine
Lisäksi on todettava, että USA ei olisi sen nykyisessä asemassa, jos maassa olisi tehty asioita väärin, huonosti, typerästi, älyttömästi, osaamattomasti tai laiskasti.

Ilmeisesti et tunne USAn talous-, sotilas- tai ylipäätään maan historiaa? Käytännössä kaikkien valtioiden johto on jossain vaiheessa tehnyt virheitä ja typeryyksiä, jotkut enemmän siinä missä toiset vähemmän. Puhumattakaan siitä mikä on USAn nykytilanne. Hienoa maata johdetaan päin mäntyä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat