Seuraa 
Viestejä45973

Kaikki jotka uskovat "viralliseen" selitykseen ovat pahemmin hakoteillä kuin epäilijät. Onko esim. pentagoniin tormänneestä koneesta mitään muita todisteita kuin 2 erittäin epäselvää vidota. (Johon toiseen oli vielä päivätty jostain syystä 12.9). Varmasti lähistöllä oli muitakin kameroita. Ja miksi videon epäselvyys ?..luulisi että pentagonilla olisi parempia turvakameroita.

Viralliseen selitykseen uskovat voisivat muutenkin selittää muutamia seikkoja: Miksi WTC-7 romahti, missä ova lentokoneiden "Mustat-laatikot", terroristin passi keskellä katua jne...

On käsittämätöntä että 19 terroristia neljessä eri koneessa saisi aikaan kaiken sekasorron....jos salaliittoteoriat ovat epä-uskottavia, niin virallinen selitys on kaikkein epä-uskottavin.

Oma kantani on se että Bushin hallinto haluaa, että ihmiset tappelevat totuudesta keskenään...näin "oikea" totuus jää selvittämättä, ja ihmiset jäävät kinastelemaan. 911 oli sotilaallisesti toteutettu operaatio, jonka suorittivat eri tiedustelupalveluissa työskentelevät ääri-ihmiset. Myös armeijan kalustoa tarvittiin, ja NORADIN ilma-teknistä osaamista. Terro-iskut tapahtuivat sotaharjoitusten varjolla. Operaatio toteutettiin tuhansien agenttien, asiantuntjoiden, kenraalien ja muitten yhteistyönä. Koko asian sotkeminen jätettiin F.B.I ja mm. FEMA:n huostaan. Osama Bin Laden on nykypäivän Lee Oswald...täydellinen syntipukiksi...avatkaa silmänne...virallinen selitys on mahdoton !!!
Luolassa asuva uhkaileva nero muslimi...

Ps. ups...piti laittaa tää tonne 911 jutskiin mut aloitinkin uuden aiheen...

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat