Seuraa 
Viestejä45973

Mitä olette mieltä? Tuleeko se työvoimapula, kun sitä ollan povattu jo viimeisen 6-vuoden ajan ?

http://www.mtv3.fi/uutiset/talous.shtml ... /09/467240

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (6)

Tuo meriteollisuus on suhdanneherkkänä huono esimerkki. Se on kiinni tilauskannasta. Niiden on siksi vaikea rekrytoida sitoutunutta ammattiväkeä. Mitenkähän ne juuri kurssitetut pärjäävät?

Työvoimapulaa ei tule, mutta työttömyys kasvaa tulevaisuudessa. Jos yrityksillä on pulaa työvoimasta, miksi ne eivät ilmoittele lehdissä? Ilmoituksia avoimista työpaikoista on varsin hintelästi ja nekin ovat jotain myyntimiehen hommia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

[size=150:36rmvmqn]FLOODAAMISEN ON LOPUTTAVA![/size:36rmvmqn]

Toinen tuleminen voisi alkaa rajottamaan näiden samanlaisten uusien viestiketjujen avaamisia pikkuhiljaa, ettei tarvitse alkaa käymään yksityisviestikampanjaa sinuakin vastaan.

toinen tuleminen on trolli. mutta työvoimapula lähestyy vääjäämättä, sanoivatpa jeesustelijat mitä hyvänsä. suomen kansa kuolee sukupuuttoon, koska naiset haluavat luoda menestyksekkään uran ja hankkia rahaa eläkepäiviä varten.

eläkkeelle päästyään he haluavat lapsia. mutta voih, ei onnistu, koska kohdun seinämät ovat jo liian heikot! oijoijoijoi!!! niin mutta joo, onhan täällä lestaadiolaiset he pelastavat suomen ankealta kohtalolta! kiitos, allah, kiitos, kun lähetit heidät keskuuteemme!! kiitos, kiitos, kiitos!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat