Seuraa 
Viestejä45973

Kuka keksii eniten konkreettisia esimerkkejä kahdesta eri ilmiöstä, joista toinen ei minun mielestäni edes ole oikea ilmiö.

Tilan laajeneminen niin ettei maailmankaikeus laajene ulospäin = Joku konkreettinen esimerkki.

Energian räjähtäminen/laajeneminen/palaminen/avautuminen vähemmän tiheäksi energiaksi tilassa joka ei laajene tai kaareudu = Esim. atomipommi

Tila on vapaa.

Kuka keksii eniten konkreettisia esimerkkejä.

Pistämpä tähän vielä toisen helposti.

Auton polttoaineen räjähtäminen/palaminen/laajeneminen/avautuminen vähemmän tiheäksi, jolloin syntyy paineen vaihtelua.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Vesikin räjähtää/laajenee/palaa/avautuu vähemän tiheäksi energiaksi koko ajan ja jos veteen tulee ulkoapäin tarpeeksi energiaa, se alkaa räjähtämään niin voimakkaasti, että se höyrystyy, jolloin vesimolekyylit räjähtävät niin että tönivät toinen tosiaan kohti vähemmän tiheää aluetta niin voimakkasti, että vesi höyrystyy.

Siirryin näin ollen 3 - 0 johtoon.

Vähän jännittää, kuinka tässä käy?

Savor

;):)

Olen rakennellut tässä hyökkäystä Savolaisittain nautiskellen ja aattelin laakasta 4-0 johdon itselleni.

Elikkäs vanha kunnon nuotio, jossa puut palavat/räjähtävät/laajenevat/avautuvat vähemmän tiheäksi energiaksi, jolloin puiden atomit tönivät toisiaan normaalia voimakkaammin poispäin toisistaan kohti vähemmän tiheää aluetta ja näin ne laajenevat normaalia nopeammin ja tönivät vielä nopeammin, jolloin ne voimakkaamman laajenemisen lisäksi työntyvätkin toisistaan poispäin havaittavasti.

Ja näin havaitsemme miten puu räjähtää normaalia nopeammin eli palaa havaittavasti.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aattelin laakasta viidennen mualin saman tien, on niin mukavoo tuo mualin teko.

Kun kaikki energia siis räjähtää, niin silloinhan kaikki maapallon atomit työntyvät poispäin maapallon keskustasta ja tämän takia energiaa pitää saada avautumaan kohti maapalloa, että saadaan aikaiseksi liikettä poispäin maapallon keskipisteestä nopeammin mitä maan pinta jo työntyy sieltä.

No ihminenkin pystyy hyppäämään ylöspäin, jolloin hän liikkuu vähän aikaa nopeammin poispäin maapallon keskipisteestä kuin maan pinta.

Vaan ensin ihmisen pitää käpertää omaa energiaansa tiheämpään eli mennä esim. kyykkyyn, jonka jälkeen hän avaamalla energiaansa nopeasti vähemmän tiheäksi eli suoristamalla jalat nopeasti, saa tönäistyä itselleen vauhtia maan pinnasta, joka jo siis työntyy poispäin maapallon keskipisteestä.

No joo, voihan sitä suorilla jaloillaankin saada ojennettua nilkat yks kaks voimakkaasti, liikkua hetken nopeammin ylöspäin jne.

Mutta 5-0 tästä ajatusketjusta.

Savor

;):)

Esitän nyt miten energia laajenee eli miten ns. protonit ja neutronit laajenevat kolmiulotteisesti tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Protonit ja neutronit ovat samanalaisia pallomaisia energiakeskittymiä, joiden pinta omaa tietyn tiheyden.

Näiden energiakeskittymien pinnalta kohti keskustaa puoleen väliin ja siellä on 4 kertaa tiheämpää energiaa.

Tästä puoleen väliin kohti keskustaa ja taas 4 kertaa tiheämpää jne.

Jäljellä oleva matka voidaan jakaa äärettömän monta kertaa puoliksi ja jos siellä on aina 4 kertaa tiheämpää energiaa, niin silloinhan siellä on joko äärettömän paljon tai lähes äärettömän paljon energiaa äärettömän tiheään tai lähes äärettömän tiheään käpertyneenä.

Kaikki näissä energiakeskittymissä oleva energia pyrkii avautumaan vähemmän tiheäksi energiaksi tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Tämän takia kaikki näissä keskittymissä oleva energia työntyy poispäin keskittymän keskustasta ja mitä lähempänä pintaa, sitä nopeammin, koska sektorin laajentumisen takia pinta sopii avautumaan nopeammin.

Vanha pinta irtoaa energia-aalloksi ja vanhan pinnan alapuolella oleva energia työntyy uudeksi pinnaksi, omaten vanhan pinnan tiheyden kauempana keskittymän keskustasta, jolloin energiakeskittymä on laajentunut kolmiulotteisesti, samalla kun siitä on avautunut energia-aalto, jolla se tönii vastaavia kesittymiä poispäin itsestään samassa suhteessa kuin keskittymät laajenevat.

Todettakoon vielä että energia-aalto joka tulee toisesta keskittymästä kohti toista keskittymää, aiheuttaa tämän energiakeskittymän pinnalle kovemman PAINEEN kuin mitä toisella puolella on ja näin siitä räjähtää enemmän energiaa kohti toista keskittymää ja tämä paine työntää keskittymää poispäin toisesta keskittymästä samassa suhteessa kuin ne laajenevat kolmiulotteisesti.

Eli toista keskittymää kohti menevä energia palaa lopulta loppuun ja tempautuu toiseen suuntaan lisäten itsellään tämän energia-aallon tiheyttä, aiheuttaen samalla paineen, joka saa keskittymän työntymään toiseen suuntaan.

Tämän jokainen voi ymmärtää.

Tilanne siis muuttuu ja on nyt 6-0.

Jos joku muuten sattuisi tietämään miten tila laajenee simsalapim niin ettei maaimankaikkeus laajene ulospäin jo olevaan tilaan, niin nyt on tila vapaa.

Savor

;):)

Ruostuminen on merkki siitä että rautaesineen pinta räjähtää eli palaa normaalia nopeammin.

Yleensäkin kiinteään kappaleeseen tulee energiakimppuja ulkoapäin ja nämä energiakimput alkavat heti palaa/räjähtää/avautua/laajentua nopeammin hankautuessan etuosastaan kiinteän kappaleen atomien ytimien välisellä alueella liikkuvaan energiaan ja näin meillä on tietty ulkoinen paine joka pitää kiinteän kolmiulotteisesti laajenevan kappaleen samassa paketissa paremmin.

7-0

Savor

;):)

Ihminenkin räjähtää koko ajan ja senhän me pystymme usein näkemään.

Eli ihmistä kohti tulevat räjähtävät energiakeskittymät eli fotonit saavat ihmisen pinnan räjähtämään normaalia nopeammin ja näin ihmisestä itsestään räjähtää fotoneja poispäin ja tämä energiahan tietysti saa ihmisen ihon atomit vänkäämään kohti ihmistä.

Tokihan kolmiulotteisesti laajenevasta/räjähtävästä ihmisestä räjähtää/avautuu energiaa poispäin myös pimeällä ja tämänhän me voimme aistia mm. lämpönä.

Usein pimeällä voisi aistia ihmisistä avautuvia paineaaltoja, jotka kertovat siitä miten kaksi ihmistä saa toisensa laajenemaan/avautumaan mukavalla tavalla.

8-0

Savor

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat