Seuraa 
Viestejä45973

Adressi

jätettäväksi Suomen hallitukselle ja presidentille vaatimuksella ryhtyä välittömiin toimiin parantaa eronneiden suomalaisten ja ulkomaalaisten isien ja heidän lasten oikeusasemaa maassamme. Vetoomus on tarkoitettu herättelemään muita valtioita ottamaan kantaa isien kokemaan syrjintään lasten huolto ja muissa asioissa maassamme.

Adressia saa mainostaa vapaasti. Olisi suotavaa että jokainen lukija levittäisi tietoa asiasta omaan lähipiiriinsä ja taas niin edelleen. Tämmöisessä projektissa mukana oleminen ja vaikuttaminen on meidän kaikkien yhteinen velvollisuus. Tehdään yhdessä pyyteettömästi tämä palvelus omille ja toistemme lapsille, jätetään heille muistamisen arvoinen perintö tästä päivästä. Päivästä jolloin ero- isän ja lapsen oikeus perhe-elämään tunnustettiin julkisesti tässä maassa yhdenveroiseksi äitien kanssa. Nyt on aika vaikuttaa!

English

An international appeal to be submitted to the Finnish government and the President as a claim to take up urgent measures to improve the legal state of the separated and divorced fathers, both native and foreign, and their children living in this country.The appeal is meant to wake other States to make a point of the discrimination against fathers in the child custodial matters in Finland.

Adressi löytyy osoitteesta: http://www.9article.com

T:Ari Savolainen

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat