Seuraa 
Viestejä45973

MTV3:lla alkaa 12.9 uutuussarjasta Pako. Mitä mieltä olette sarjasta? Alkaako kukaan seuraamaan? Itse olen katsonut ensimmäisen tuotantokauden, ja koukussa olen

Infoa sarjasta:
Michael Scofield on epätoivoinen mies epätoivoisessa tilanteessa. Hänen veljensä Lincoln Burrows on kuolemansellissä odottamassa teloitusta murhasta. Michael on kuitenkin varma, että Lincoln on syytön. Koska muitakaan vaihtoehtoja ei ole ja aika on käymässä vähiin, Michael tekee pankkiryöstön päästäkseen veljensä kanssa samaan Fox Riverin vankilaan.

Kiven sisällä Michael - rakennusinsinööri, jolla on vankilan pohjapiirrokset - alkaa toteuttaa monimutkaista suunnitelmaa, jonka päämääränä on saada Lincoln ulos vankilasta ja todistaa, että tämä on syytön kohuttuun murhaan. Pakosuunnitelman, jokainen yksityiskohta on ennakkoon tarkoin valmisteltu – ja ikuistettu iholle!

Sellitoverinsa Sucren avulla Michael tutustuu vankijoukkoon, johon kuuluvat muiden muassa entinen rikollispomo John Abruzzi ja Charles Westmoreland, jota monet epäilevät pahamaineiseksi lentokonekaappaajaksi D.B. Cooperiksi.

Vankilan ulkopuolella Michaelin ainoa liittolainen on hänen puolustusasianajajansa ja pitkäaikainen ystävänsä Veronica Donovan, joka sattuu myös olemaan Lincolnin entinen tyttöystävä. Lincolnin 15-vuotias poika LJ on joutumassa huonoille teille, koska hyvänä esikuvana ollut Michael-setä ei ole enää huolehtimassa hänestä.

Sarjassa ovat mukana myös tohtori Sara Tancredi, jonka luona vankilan sairasosastolla Michael käy turhankin usein, vanhempi vanginvartija Bellick, joka pitää uutta asukkia tiukasti silmällä, ja vankilanjohtaja Pope, joka suhtautuu uuteen vankiin lähestulkoon isällisesti.

Pako -sarjassa yhdistyvät tunnettujen vankilaelokuvien (Rita Hayworth – avain pakoon, Luunmurskaajat ja The Great Escape) toivo, toveruus ja kihelmöivän intensiivinen juoni. Tämä kiehtova uusi sarja paljastaa joka viikko uusia palapelin palasia, kun Michael vie uskaliasta suunnitelmaansa eteenpäin toteuttaakseen nerokkaan vankilapaon ja selvittääkseen laajan kansallisen salaliiton, jonka seurauksena hänen veljensä joutui telkien taakse.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1473

Tuossapa olikin tiivistelmä koko sarjasta joten ei tarvitse katsoa, ja eipä muutenkaan kiinnosta tuonkaltaiset kyhäelmät.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jack bauer! sinusta tuleekin mieleeni eräs henkilö, joka aina imuroi öisin jack bauer - imurillaan. hän myöhästyy aina koulusta ja lintsaa jopa päiviä bauerituksen takia... niin, oletko sinä bauerituspojke?

kaapo
jack bauer! sinusta tuleekin mieleeni eräs henkilö, joka aina imuroi öisin jack bauer - imurillaan. hän myöhästyy aina koulusta ja lintsaa jopa päiviä bauerituksen takia... niin, oletko sinä bauerituspojke?

ÖH.. Enpä taida olla

Jack Bauer
kaapo
jack bauer! sinusta tuleekin mieleeni eräs henkilö, joka aina imuroi öisin jack bauer - imurillaan. hän myöhästyy aina koulusta ja lintsaa jopa päiviä bauerituksen takia... niin, oletko sinä bauerituspojke?ÖH.. Enpä taida olla

no joo, kaipa sinä sitten osaat branleerata kun et edes imuria joudu käyttämään.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
Joker
Pitäisikö niiden mielestäsi näkyä/olla näkymättä?
Miksi?
Miksi olet tätä mieltä?

Nykyään noita tuntuu näkyvän joka sarjassa. Sitä vain ihmettelin että ei näkynyt tuossa paossa.

Se on perjaatteessa ihan sama jos näkyy tai ei näy. Tissejä näkyy yleensä sen takia kun seksuaalisuus myy, aistiärsykkeillä myös on helppo peittää sarjan puutteita, mitä ei ole tehty tai on jäänyt tekemättä.

En katsonut, jotenkin ahdistaa ajatus useita tuotantokausia käsittävästä sarjasta, joka pyörii koko ajan saman asian ympärillä - vankilapaon. Leffana menisi.

Täytyy lisätä että onpa mielikuvituksellisesti nimetty sarja, sekä alkuperäinen että suomeksi käännetty versio

Hauva löysi luun. Näyttävän olevan amerikkalaisen TV-viihteen seuraava suuri juttu tosi-TV:n jälkeen nämä kovalla budjetilla tehdyt elokuvamaiset TV-sarjat. Näyttävät olevan hurjan suosittuja ja koska tavallaan imitoivat elokuvia, myös melko laadukkaita. Tyypillistä on verrattaen korkean laadun lisäksi etenevä juoni ja elokuvamaiset tarinat.

Taitavat olla todella kalliita, päätellen hyvistä näyttelijöistä, massiivisista lavasteista, kuvausmateriaalin määrästä... Toisaalta TV:ssä liikkuu paljon rahaa. Saa nähdä kauanko tämä buumi sitten taas jatkuu: stand up-buumi on jo laantunut ja tosi-TV:ssäkin kultakausi meni jo.

tiäremiäs
Olen yllättynyt kun ensimäisessä osassa ei näkynyt tissejä ollekaan. Rooma sarjassa niitä näky useamman kerran. Lostissa en ole myöskään 2. tuotantokauden jaksoissa tissejä nähnyt, en tiedä näkyikö niitä ensimmäisessä kaudessa.

Tähän on olemassa hyvin yksinkertainen selitys: amerikkalainen kaksinaismoraali. Käsittääkseni Jenkkilän valtakunnallisilla kanavilla ei saa tissi vilahtaa (eikä vaatekaapin toiminta häiriintyä , kuten Janet Jacksonilla taannoisessa Super Bowlissa) eikä kirosanojakaan suvaita. Jos kirosanoja ei voi välttää, ne on piipattava. Pako ja Lost ovat tällaisia ohjelmia.

Kaapelikanavilla (ja ehkä valtakunnallisilla kanavilla yöaikaan) tällaisia rajoitteita ei välttämättä ole. HBO tuottaa ohjelmia kaapeliin. Näitä ovat esim. Rooma ja Sopranos. Tosin Sopranosista on kai kaksi eri versiota, joista toisesta on kielenkäyttö siivottu.

Desi
Katsoin eilen, ei napannut. En katso enää. Lost on parempi

Ei kannata lopettaa yhden jakson perusteella. Paranee koko ajan!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat